over breien

 

Amigurumi is een miniatuur opgezette dieren

Amigurumi is breien kleine opgezette dieren

Je hebt waarschijnlijk al een ontmoeting met deze charmante kleine zachte beestjes met grote hoofden te raken, zijn intelligente ogen en een grappig poten en de staart bevestigd op de tassen en rugzakken, als een sleutelhanger en mobiele telefoons, in het bijzonder een dappere kleine vriend opknoping op je nek of hechten aan de hoed als een sieraad, en sommigen leven ze thuis, in de bloemen op de vensterbank of op een plank in de woonkamer. Ze heten amigurumi.

Amigurumi it knit miniatuur opgezette dieren, meestal met een beeld van elk dier dat bestaat of niet, en begiftigd met antropomorfe kenmerken.  Ook kan het zijn verschillende soorten van gestileerde Mannen of zelfs levenloze voorwerpen, ontvangen door de wil van de ogen van de auteur en oren en hebben weer heel mens-achtige, een populaire vorm van "cake" met een grappig aantrekkelijk gezicht.

Met ingang van vandaag, deze stijl lijkt nu al worden gekoppeld, alle karakters van de populaire cartoons.  Maar oorspronkelijk amigurumi uit Japan, en ze portretteerde de personages alleen maar Japanse tekenfilms. Hun naam is afgeleid van de Japanse samengestelde woorden aangeeft het concept van "breien" en "knuffel". In de regel, amigurumi haken.

Toy is ongeveer 5-7 cm (ook al zijn er kinderen opgroeien tot 1 cm) en bestaat uit afzonderlijke elementen, gehaakt, genaaid en gevuld tussen een stilstaande of verband houdende met speciale scharnieren aan de hoofd-en voeteneinde speelgoed kan draaien in verschillende richtingen.  De belangrijkste elementen zijn afgerond hoofd, vaak vrij groot in verhouding tot lichaamsgrootte, cilindervormig lichaam, benen of armen en benen, misschien, de staart en oren, snuit, en diverse ornamenten, die nodig zijn voor het karakter.

Om een ​​beeld gebruikt als ogen en neuzen te maken zijn klaar om te worden gekocht in speciale winkels van goederen voor het maken van knuffels, en diverse beeldtintbeïnvloeders: van markers en potloden aan de zeer make-up van deze schaduw, blush, lippenstift en oog podvodok .   Om te beginnen breien speelgoed, moet je voorraad op garen juiste kleur en de dikte van wol of katoen.

Het moet beginnen met de gemiddelde dikte van het garen, zoals wol 400-450 m per 100 g. Na verloop van tijd, leren basistechnieken, dan kunt u een pluizige garen, garen met een boucle effect of gras om een ​​haveloze kinderen te maken te proberen. U zult ook moeten haak zijn omvang moet zodanig zijn dat in repen zonder breien jaar bleek mooie dichte stof met geen gaatjes.

Voor de vulling speelgoed zijn speciale vulstoffen, bijvoorbeeld, padding polyester of holofayber waarmee u gelijkmatig de details, maar ook glas of plastic kralen te vullen voor vulling van de ledematen.  Details worden gebreid speelgoed, maar zich niet toegetreden tot de gelederen, en ga in een spiraal, zo te voorkomen dat "naad" op het speelgoed.

Als gevolg van de aftrekken en de toevoeging van lussen in de juiste plaatsen zijn verplicht deel rond, langwerpig, taps toelopende, etc.  Begin breien in een cirkel met geen noodzaak sluiting van de keten van lussen in de lucht ring, zoals meestal gedaan door breien of servetten om de draad twee keer shapok.Sleduet rond haar pink en stand in de zesde kolom de resulterende ring wrap.

Dan moet je het uiteinde van de gloeidraad te trekken, voorzichtig aandraaien van de ring, zodat de gegevens zullen niet worden geopend, en te breien verder in een spiraal, waardoor de noodzakelijke vergoedingen en december  Door het koppelen van de details van hun spullen en naaien, netjes stopte de uiteinden in de filamenten.  Ogen en neus kan een geschikte garen om te borduren of te schilderen, maar u kunt gebruik maken van stukken leer (gesneden van hen het juiste onderdeel en het geven van een volume met een kaars of hete plaat), of kralen, kralen, stukjes stof en andere handgemaakte goedheid. Gebaseerd op materialen moikompas.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Brei Badmode

yo, yo, gebreid speelgoed, haken, breien