over breien

 

Classic amigurumi

Garen 1.Lyubaya geringe dikte  2.Hook zijn omvang moet zodanig zijn dat wanneer knit sc zijn vrij dicht weefsel zonder gaten  3.Napolnitel voor de vulling kan het wol, paralon, padding polyester, holofayber, evenals glas of plastic kralen voor vulling van de ledematen. Om de vorm van de romp of het hoofd zou ook goed moeten doos van chocolade eieren.

4.Razlichnye decoraties die nodig zijn voor het karakter.  Het kan knopen, ogen en neuzen zijn klaar om te worden gekocht in speciale winkels van goederen voor het maken van knuffels.  5.Toniruyuschie middelen van de markers en potloden aan de zeer make-up van deze schaduw, blush, lippenstift en oog podvodok.  Hoe kan ik amigurumi link aan het begin van de draad moet je twee keer rond je vinger en das in de zesde kolom de resulterende ring.

Dan moet je het uiteinde van de gloeidraad te trekken, en door zorgvuldig aandraaien van de ring, sluit het gat. Vervolgens moet je breien in een cirkel in een spiraal. Als gevolg van de daling en de toevoegingen van de lussen in de juiste plaatsen zijn verplicht deel rond, langwerpig, taps toelopende, etc.  Classic amigurumi fit eenvoudig en snel, waardoor veel ruimte voor uw creativiteit. Experimenteer zo veel mogelijk en het bereiken van succes.

Hier zijn enkele tips om beginners te helpen bereiken van de hoogtes in de kortst mogelijke tijd.  Tips voor het breien amigurumi 1. Amigurumi zijn gebreid uit afzonderlijke delen. Head (van kop tot hals), de romp (van nek tot billen), handen (van pols tot schouder), voet (meter van het basisstation). Hoofd en lichaam zijn met elkaar verbonden.

Voor het gemak, precisie stiksels en tijd te besparen kan de paring eindigen met hetzelfde aantal kolommen. Dit zal helpen om delen zonder vergoedingen. (Zie Classic amigurumi jaarfiguur).  2. Voordat u begint met vyvyazyvat eerste rij, er zeker van zijn dat uw speelgoed geen gat. Anders zal het vulmiddel komen in mijn hoofd of speelgoed zal het gat worden.

Om dit te doen, niet te nemen als basis voor de ring van de lucht loop, en dubbele-ring of Magic amigurumi verstelbare lus op welke details, zie de andere artikelen. En vergeet niet, het optimale aantal kolommen in de voorste rij 6.  3. Er zijn twee manieren om de afweging van de pop op basis van haar anatomie. U kunt beide.  Als je speelgoed benen en staart, dan kunnen we stellen dat, met een beroep op zijn poten en staart als een kruk met drie poten.

Deze methode geeft de meest stabiele basis pop.  Indien het speelgoed heeft geen staart op alle, of zonder ledematen, de romp aan de basis pakking om chips (glasparels) of minerale stenen te maken aan een groter gewicht te geven. Dit is vooral belangrijk als je een klein lichaam en grote kop.  4. Als u breien alle tijd van de ene dikte van het garen en breien veranderen niet de dichtheid, is het nuttig om samplers.

Samplers (monsters uit het Engels monster) is een set van eenvoudige vormen voorafgaand aan de oorzaak van de schade die kan worden verzameld op de tafel lay-out voor de toekomst poppen. Dit is uiterst handig als u breien poppen en professioneel te bestellen (de klant kan direct zien en kunnen zich niet voorstellen een toekomstig pop). Samplers kunt u de vorm, grootte, het ontwerp te selecteren en uiterst belangrijk dat het ontwerp speelgoed gezichten. Met hun hulp vermijdt u fouten en dressing.

5. Gebruik alleen de speciale filler voor speelgoed!  Trim stof, garen laat ze gaan naar de kleine ambachtelijke bedrijven of in de prullenbak. Hollofayber, komforel sintepuh en laat het speelgoed gelijkmatig te vullen, niet te strak.  Probeer verschillende soorten vulling, prochustvuyte materiaal. Dit zal u toelaten om verschillende effecten te creëren en verhoogt het niveau van kwaliteit en vakmanschap.

6. Al de uiteinden van de draden in pryachte speelgoed, en bij het veranderen van de kleuren niet binden knopen. Dit is een kwestie van uitstraling en kwaliteit speelgoed.  7. En de laatste. Gebruik uw standaard bagage.  Ik heb het over die vaardigheden die je leert voor het leven. Of het nu gaat wentelen voelde, borduurwerk, kant of fashion design.  Niet herkennen op een van de regels in de werken en niet luisteren naar degenen die je zet regels (tenzij natuurlijk het is niet de klant of opdrachtgever), ze zijn gewoon jaloers.

Amigurumi altijd kan worden gebruikt als een manier om af te stappen van de algemene regels, maar zorg ervoor dat de kwaliteit niet stradalo.P is  Amigurumi worden meestal geassocieerd crochet garen. Het verschil met de Westerse stijl van het breien, speelgoed van de spiraal gebreide, is de serie niet is aangesloten.  Wanneer breien een kleinere diameter haak voor dit type garen nodig is om een ​​dichte stof die niet uit komen via de pakking.

Amigurumi zijn opgebouwd uit delen die worden gebreid, gevuld en aan elkaar genaaid. Onderdelen van speelgoed - meestal een oversized ronde kop, een cilindrisch lichaam, armen en benen, oren en staart (indien nodig) en versieringen. Bij de vulling konchnosti gevulde plastic of glazen bolletjes, de rest van de holte gevuld met fiber vulstof (sintepuh, padding polyester, hollofayber) Soms, om de oren, gezicht, neus, of het gebruik van vilt, wollen stof te maken of vilt.  Van deze materialen mogelijk om decoraties voor amigurumi te maken. Gebaseerd op materialen moikompas.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Knitting pinetok

haak, yo, lus, yo, gebreid