over breien

 

De gebreide knuffel

Zonder twijfel velen van ons aandacht besteed aan de kleine knit kleine dieren, gebruikt als een sleutelhanger op de toetsen opknoping op de telefoon, decoraties voor een rugzak of tas. Of misschien heb je kreeg een van hen als een souvenir, een kleine presentaties of die hebben een aantal vrienden op de planken en in de bloempotten leven een hele familie van deze wezens bewegen.  Zelfs degenen die niet bekend zijn met hen, zou op een vergadering niet onverschillig blijven.

Het is onmogelijk om niet te kijken naar de emotie te raken muilkorven, intelligente ogen, kleine poten en staarten. Noemen deze fantastische wezens amigurumi.  Amigurumi (in het Japans gebreide knuffel) is niet alleen een mooi sieraad, een Japanse kunst haken klein speelgoed.

Aanvankelijk geportretteerde personages uitzonderlijk Japanse cartoons, maar na verloop van tijd, werd incarneren fictieve of werkelijke dieren, insecten, mannen. Zelfs levenloze objecten zijn ogen en neuzen: gebruiksvoorwerpen, eten, fruit, groenten, bloemen, de meest populaire vorm van vandaag de dag keksik.  Op dit moment amigurumi zeer vaak in Amerika en Japan.

Bijna een op de drie Japanse geniet van het maken van leuke krohotulichek.  In de GOS-landen, deze vorm van kunst is nog geen hype, maar als een hobby is erg populair geworden.  Toys zijn meestal 5-7 cm in lengte breien, maar er zijn heel Tiddly tot 1 cm  In andere zaken is er een bepaalde standaard, het belangrijkste ding dat er weinig was geplaatst in de handpalm.

Amigurumi bestaat uit afzonderlijke delen, gehaakt in een spiraal. Gevuld met watten, maar onlangs begon de meest uiteenlopende materiaal te gebruiken: sintepon, schuim, holofayber, plastic of glazen kralen, etc. Steek detail met elkaar nog steeds of maken gebruik van speciale scharnieren. Naaister krijgen de hand gewrichten gebruikt in plaats van gewone knoppen.

Structuur amigurumi onevenredig, het hoofd van de bolvorm, de grootte veel groter al de rest van het lichaam.  Lichaam, vaak verbonden aan een cilindrische vorm en voorzien van kleine handen, voeten en staart. Hierbij moet worden opgemerkt dat deze traditionele maten, maar niet noodzakelijk alleen maar om ze te observeren, want er zijn speelgoed, bestaande uit slechts een hoofd of het hoofd met genaaid op haar benen.

Als je een verlangen hebben om zo'n self-kevers link, de graven op het internet, kunt u een voldoende vinden schema met een gedetailleerde beschrijving, maar ook masterclasses geïllustreerde stap voor stap instructies.  Aan de slag, voor te bereiden wol of katoenen garen aangename kleur.  Beginners beter breien van garens van gemiddelde dikte.

Na verloop van tijd, zoals zal worden overgenomen door een weinig ervaring, dan kunt u upgraden naar een luchtige textuur buklirovannuyu of om hulp en haveloze kinderen te creëren.  Het kiezen haak, vergeet niet dat de diameter moet kleiner zijn dan wordt meestal genomen voor dit soort garen. Zo krijg je meer dichte stof met geen gaten waardoor de vulling niet te likken.  Details zijn gebreid in een spiraal, zodat geen onnodige naden.

Provyazyvayut hoofd van de hals, de romp van de priesters, de benen uit de voeten en handen van de polsen. Men moet niet beginnen met de ring van de lucht-lus, en het gebruik van een dual-ring draad is gewikkeld twee maal rond de vinger en afgebonden met zes kolommen, en dan zachtjes aangescherpt. Op deze manier kan voorkomen dat de gaten.  Dan kunt u naar de tweede rij.

Het uitvoeren van de noodzakelijke aanvullingen en aftrekken, zult u de gewenste vorm te bereiken: conisch, ovaal, rond.  Na het afronden van alle details, tamp ze bereid materiaal.  In de benen kun je glazen en plastic kralen, en het bovenlichaam en hoofd, op de doos te trekken onder de chocolade-eieren.  Om evenwicht, zet de pop in de grond weging middel, bijvoorbeeld, minerale stenen.

Naai alle details en zorgvuldig steek de uiteinden uit tot draden steken.  Borduren, tekenen of lijm ogen en de neus. Garneer met een toekomst als huisdier prompt verbeelding.  Na het verkrijgen van voldoende ervaring, zijn veel beginnen te professioneel doen amigurumi.

Om het proces te vergemakkelijken, beter gebruik maken van blanks, die een set van eenvoudige vormen van tevoren.  Bij het breien in orde, de klant onmiddellijk kan een toekomstig pop voorstellen, kies de maat, figuur, vorm. Met hun hulp, zijn de mogelijkheid van fouten en het herwerken van de gevallen tot een minimum beperkt.

Maak een schattige prullaria in de geneeskunde is niet alleen een aangenaam tijdverdrijf, deze bezetting heeft een reputatie als een therapie breien. Brei-knuffel crochetDoe niet te veel inspanning en stress, gemeten bewegingen ontspannen en kalm, en mooi ding of een stuk speelgoed met hun handen gebonden, verheffend.  Het is een specifiek antidepressivum, normaliseert mentale toestand en emotioneel evenwicht, een persoon krijgt een mentale vakantie.

Om te bouwen, mooie, nuttige items aan de slechte gedachten te vervangen komt goed humeur en vrede.  Zich houden aan algemeen aanvaarde normen of niet nemen van de regels, creëer je eigen, of niet leuk, bijzonder speelgoed. Laat amigurumi kunst wil u en uw dierbaren lieve, zielige gezichten.  Maken, bouwen, belichaamt en niemand blijft onverschillig voor uw fantastische kinderen. Gebaseerd op materialen www.nadomu.com

regeling, haken, haak, haken, breien