over breien

 

Gebreide speelgoed amigurumi

Amigurumi Gebreide amigurumi Japanse traditie gelegd door volwassenen voor kinderen. En de  gehaakte amigurumi speeltjes waren een vreugde niet alleen kinderen, maar ook hun ouders. En hoe kan het ook anders! Omdat ze zo schattig!  Gebreide speelgoed amigurumi is meestal een beetje dieren of dieren op zijn minst een beetje vergelijkbaar met een persoon, of die niets te maken met het. Zo is de traditie.

Zelfs als het speelgoed met betrekking tot meester  amigurumi is noch dier noch mens, het is altijd een levend object. Brei amigurumi gehaakte speelgoedDe meeste van de dierlijkheid, uitgedrukt in de aanwezigheid van de ogen of ledematen, zoals bij de mens.  Brei amigurumi gaf de wereld honderdduizenden unieke beren, hazen en andere bekende en minder bekende gebreide dieren, die de zielen van de kinderen warm door hun aanwezigheid.

Classic gehaakte speelgoed amigurumi verschillende kleine afmetingen en een hoge mate van zachtheid. Ze worden gekenmerkt door een onevenredig groot hoofd en een gemeenschappelijke "kavayny" (dwz "cute") uiterlijk.  De kunst van het 'breien amigurumi "betekent dat je ofwel breien of haken.

En als er een is breien speelgoed  amigurumi op de spaken, thuis, vond de eerste plaats uit van twee mogelijke, dan is de massale verspreiding van de Art haken werd zeer populair.  Meestal bent de meester van speelgoed los gemaakt en vervolgens bevestigd. De ledematen kunnen worden bevestigd aan het lichaam voegen aan de eigenaar van het speelgoed in staat was om ze te verplaatsen.

Hoewel sommige  amigurumi, verstoken van ledematen door het ontwerp, de maker van een geïntegreerd geheel.  Het materiaal wordt gebruikt voor speelgoed garen.  Brei amigurumi van oudsher beoefend in een manier in een spiraal, waar de cirkels niet zijn aangesloten. In breien zoals speelgoed is belangrijk om een ​​dicht weefsel is dik genoeg om in te pakken speelgoed heeft uit niet meer uit.

Als een vulling voor speelgoed vezelige filler verschijnt: watten, padding polyester of paralon holofayber.  Ledematen, om de hele amigurumi "natuurlijkheid" geven, met meer omslachtig. Natuurlijk, de lagers er niet verbergen, maar het gebruik van kleine plastic kralen voor het vullen van de holten handen en voeten perfect aanvaardbaar en gemeenschappelijke praktijk.  Amigurumi breien wordt uitgevoerd door het controleren van de schema.

amigurumi, de regeling  die beschikbaar zijn op het World Wide, deze robot, en de klassieke kleine dieren, en heel onvoorstelbare wezens uit sprookjes, verhalen en cartoons.  Associate zo'n stuk speelgoed kan jezelf zijn en hoeft alleen maar om de handleiding te lezen en de juiste plaats voor uw kleine meesterwerk materiaal te vinden. Natuurlijk is het wenselijk op dit moment is om te kunnen breien. Het kind zal u dankbaar zijn!

Dit modelki uit onze galerie: Gebaseerd op materialen VSE-sama.ru

haken, breien, haken, gehaakt speelgoed, regeling