over breien

 

Amigurumi gehaakte regeling

Amigurumi is breien kleine opgezette dierenGebreide amigurumi patronen op heel gemakkelijk. Het is veel moeilijker om te begrijpen het stelsel zelf. We beschouwen drie opties - een verbale beschrijving van de Russische, de regeling in tabellen en figuren, en Japanse regelingen in de beelden. Laten we beginnen bij het eenvoudige te demonteren - aan het complex. De beschrijvingen in het Russisch is de eenvoudigste en meest accurate beschrijving. Voor beginners is het het beste om te beginnen met hen.

Gelukkig, het internet is niet alleen een zinvolle beschrijving van mooi speelgoed, maar ook gedetailleerde masterclasses met foto's en uitleg. Hoe kan ik een soortgelijke regeling te lezen? Detail van het speelgoed kan beginnen op twee manieren:

1. amigurumi ring (dat kan binden op verschillende manieren, maar biedt amigurumi.com.ua je begint met twee ep's en een tweede van de haak provyazyvat 6 sc, dan kun je beginnen om de draad te trekken naar het gat, toen ze plotseling sluiten) 2. aantal vliegtuigbewegingen lus, die wordt omgezet in een ovale knit cirkelvormige rijen.

Dus als er staat geschreven: "2 B en 6 v in de tweede van hook" - een normale bereik, en als het zegt: "Type B 6, brei 4 v, vanaf de tweede lus op de haak ..." - is een ovaal (het is verkregen uit een cirkelvormige breien boven-en onderkant van de keten van lucht loops). De tweede methode wordt het meest gebruikt voor de benen en op zijn minst - handvatten (maar dezelfde methode kan worden gerelateerd aan hoofd en lichaam, en andere details).

Wanneer amigurumi ring klaar is (dit is vaak de 1e lijn, maar soms naaister rekening houden met de eerste twee lussen de buurt van de 1e en 6 v 2 m), verder te gaan. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de cijfers, die worden aangegeven aan het einde van de serie tussen haakjes. Dit is het totaal aantal loops dat moet gebeuren. Bijvoorbeeld: 1e rij: 2 type B en brei 6 v in de tweede van de haak lus [6. 2e rij: * verhogen *. * Herhaal 6 keer [12. 3e tr: * 1 v, te verhogen *. * Herhaal 6 keer [18.

Dat wil zeggen, 1e rij - deze ring amigurumi. 2e rij - zes van de verhogingen (6 sc, die reeds + 6 = 12 v van stijgingen). Dat wil zeggen, in de tweede rij moeten krijgen 12 loops, en zegt wat het getal tussen haakjes. De derde rij waren we op iedere tweede increment loop binding (dat wil zeggen, meer dan zes van de verhogingen: 12 + 6 = 18). Echter, er rekening mee dat in sommige van de beschrijvingen van de eerste rij niet kan worden genegeerd.

De meeste problemen zich voordoen in beginners als het gaat om breien in een cirkel van stijgingen en zonder ubavok. Vaak zijn deze series vertegenwoordigen naaister, als "geen verandering". Dit betekent dat de rij moet hetzelfde aantal lussen, zoals in de vorige (die optioneel is en vertelt het getal tussen haakjes). Maar veel mensen begrijpen het als een "brei op dezelfde manier als de vorige serie ', dat wil zeggen te verhogen.

Als gevolg, in plaats van de afgeronde deel wordt verkregen ... golf of een bloem. Om verwarring te voorkomen, de laatste tijd op de site, hebben we aangegeven in het schema in plaats van "geen verandering" - ". V in elke v rond in cirkels" Dat wil zeggen, het aantal stijgt en zonder ubavok. Zorg ervoor dat u de marker te gebruiken in breien (het kan een pin of gekleurde draad, die het begin van de serie zal in het teken zijn).

Dankzij haar, verlies je nooit het begin en einde van de serie, niet vast te zitten in de cijfers te krijgen, en dus - zelf tijd te besparen. Ook zijn er problemen met de aanwijzing van de herhalingen. Het kan beugels of sterretjes. Bijvoorbeeld: 3e nld: * 1 v, te verhogen *. * Herhaal 6 keer [18. 3e rij: (1 v, toename) 6-voudige [18. Dit zijn de twee spellingsvarianten van hetzelfde betekent dat een combinatie van een enkele kolom zonder jaar en men moet winnen breien 6 keer.

Plannen in de tabellen en getallen, zoals tafels - is ook niet ongewoon. Lees ze harder, maar zeer reëel. True, storen ze niet met een beetje ervaring in het breien amigurumi. De tafel bestaat uit meerdere kolommen - het aantal kamers en het aantal loops, die uiteindelijk moeten krijgen (zie afbeelding 1).

Dat wil zeggen, Als het item begint met een klassieke 6 sc, dan is de volgende (meestal) het aantal lussen in elke volgende rij zal worden verhoogd tot 6 lus: 12, 18, 24, 30 ... Als het breien begint met zeven lussen, dan - 14, 21, 28, 35 respectievelijk (dat wil zeggen, in 7 van de stijgingen in de serie). Echter, controleer alle details met foto's, zoals been, zal waarschijnlijk beginnen met een keten van lucht-loops. Complexe onderdelen, zoals de poten of snuit, vyvyazyvayutsya iets anders.

Dat wil zeggen, in deze gevallen vaak niet uniform zijn en van stijgingen ubavok. Voor de benen dec overeen met slechts een hand, dat helpt om vorm te nosochek. Als dit is de kat snuit, of de haas, zal de winst alleen maar naar de top van de neus naar de juiste vorm te geven. Als u breien deze items, en kan de afhandeling van taken.

Maar als je ineens niet werkt, kun je hier om advies vragen. De Japanse regeling Pictures Dit is de meest complexe regelingen. Maar ze kunnen ook leren lezen en begrijpen. Natuurlijk, de tekens die u waarschijnlijk niet te leren, maar makkelijk om een ​​stuk speelgoed gelijkspel. De Japanse regeling is zeer vergelijkbaar met de regelingen in de tabellen die we hierboven hebben besproken.

Dat wil zeggen, Japanners geven de regeling zelf in symbolen en naambordje naast: de eerste kolom is het aantal rijen (lees van beneden naar boven), de tweede het uiteindelijke aantal lussen in een rij. Het is belangrijk om te gebruiken als een tabel of grafiek in karakters. Meestal, Japans speelgoed zijn vrij eenvoudig en increment-dec ze zijn uniform. Echter, om te voorkomen dat fouten, is het beter om te controleren of de regeling. X in het schema is v, kruis in teken increment, een kruis in het huis samen.

Schema's kunnen ook worden kleurrijk (als deel van het lichaam vyvyazyvaetsya twee of zelfs drie kleuren). Het is aangegeven op de grafiek, in karakters. Hoe te herkennen, waar een deel van het lichaam? Verwijzen naar de afbeelding zelf speelgoed. Meestal een stuk speelgoed passen in het hoofd is het grootste stuk. Voeten en staarten zijn de kleinste en dun.

Als u alle details van de regelingen, het proces zal niet meer zo moeilijk om erachter te komen wat en waar. Maar als je geen vertrouwen hebt in hun capaciteiten, probeer het internet Japanse vertaling van programma's zoeken, de meeste van hen hebben al in het Russisch. Kijk naar de foto 2. De figuur betekende een regeling karakters. Hier zijn de rangen met de toevoeging van (6 rijen). Nummer 2 was het deel dat spreekt van stijgingen (sc rond - 3 rijen) en vervolgens - met dec (4 rijen).

Aantal drie gemarkeerde aantal rijen in de tabel, moeten zij worden beschouwd als van onderop. Figuur 4 - het aantal lussen in een rij. Dat wil zeggen, Op basis van deze regeling kunnen we concluderen dat men moet beginnen met amigurumi ring, waarin de zeven v, nog steeds een uniforme vergoedingen (7 in een rij) te maken. Van de 7de tot de 9de reeks van breien v rond, vanaf de 10e - doe ubavok tot en met 7 op een rij.

Op basis van materialen amigurumi.com.ua

circuit lus, yo, yo, gebreid