over breien

 

Beschrijving gehaakte bloem

Hier toont een kleine selectie van originele gehaakte bloemen gemaakt door de schema's van het tijdschrift "Knitting." Deze bloemen kunnen gebruikt worden  als decoratie, evenals het doen van hun fijnere draad en geschikt haak, als elementen van ingelegde kant.  Bloem met zes bloemblaadjes hebben een geschikte vorm voor de verbinding te stellen motieven in een doek.

Drie-dimensionale bloem aan dit provyazyvanie "knoppen" en bindend "Rachim stap."  Dit bloem onderscheidt zich door zijn eenvoud en originaliteit. Beschrijving crochet bloem bloemAantal bloemblaadjes kan variëren afhankelijk van uw wens graag meer weelderige bloemen  provyazyvayte meer bloemblaadjes.

Beautiful grote bloemenmotief, met grote faldyaschimi of overlappen elkaar andere bloemblaadjes, zal een centrale rol spelen in een omgeving die meer kleine voorwerpen.  Deze bloem-achtige veelzijdige ster, zeer populair als decoratie hoeden.  Beschrijving Gehaakte bloem: Voer de keten van 9 vozd.petel, sluit het in de ring en brei 1 st-serie, variërend van een temperatuur. loops stijgen, 17 st b / n.

Tweede serie start met een 3-vozd.petel Herstel en Tie met Art / n, waardoor de toevoeging van door middel van een lus, dat is provyazyvaya van een lus met 2 eetlepels / n.  Derde serie beginnen met het breien van de basis van de bloemblaadjes: kies een keten van 22 vozd.petel  en bevestig deze door twee lussen st b / n, moet er 14 arochek.  Dan beginnen te arochki provyazyvaya 11e eeuw w / o, 2 temperatuur vast.Loop naar top 11 station w / n, dus we herhalen obvyazyvaya in circulaire 05/06 serie.

Gerelateerde berichten:
  1. Crochet
  2. pinetok breien, booties

beschrijving van breien regeling, een bloem, een lus