over breien

 

Twisted gebreide bloem

Twisted gebreide gehaakte bloemTwisted knit bloem. Kies de 40 lussen. Brei 10 nld in boordsteek nummer zelfkant, een aantal van gezicht. Nummer 11 (rechts) * 5 personen., Linksaf de naald in de tegenovergestelde richting met de klok mee door middel van 360 graden, herhaal van * tot het eind.

12ryad * de twee lussen samen te breien als averecht, herhaal van * tot het einde van de 20 lussen. 13-serie * breien twee lussen lus vmpeste als gezicht; P herhaal van * tot -10 st te beëindigen. 14-serie * brei de twee lussen samen als av, herhaal van * tot 5 petel.PPropustite 2, 3, 4 en 5, van de lus door de 1e einde. Oborvite draad. Vouw de uiteinden naar achteren om terug te naaien. Ga verder gespecificeerde Psposobom totdat u het gewenste aantal bloemen.

Pweto Naai naar de basis. Brei roos. Kies 10 steken. 1e nld (goede kant) gezicht scharnier. 2 rij en alle even rijen breien binnen en van buiten. 3 * aantal personen. loop voor de achteras scharnier, herhaal van * tot het einde van de 20 lussen. * Rij 5 personen. loop voor de achteras scharnier; Ppovtoryat van * tot het einde van de 40 lussen.

7 * aantal personen. loop voor de achteras scharnier; Ppovtoryat van * tot het einde van de P-60 lussen. * Rij 9 personen. loop voor de achteras scharnier, herhaal van * tot het einde van de 80 lussen. Sluit de lus op elkaar. Beschrijving was Tapca c Osinki. Gebaseerd op materialen knitka.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Brei Badmode
  2. jaar
  3. gebreide zwembroek

bloem-, naald-, lus breien