over breien

 

Brei bloemen

Met een haak en een kleine hoeveelheid van de draad is erg gemakkelijk om bloemen die nooit vervagen te creëren. In dit artikel zal ik beschrijven een aantal basisregels en tips, maar ook voorbeelden van het breien, om uw breiwerk verschillende soorten bloemen te vergemakkelijken.  Met een haak en een kleine hoeveelheid van de draad is erg gemakkelijk om bloemen die nooit vervagen te creëren.

In dit artikel zal ik beschrijven een aantal basisregels en tips, maar ook voorbeelden van het breien, om uw breiwerk verschillende soorten bloemen te vergemakkelijken.  Voor vyvyazyvaniya bloemen meestal gebruik van katoenen draad. Draad is het beter om harder te nemen om de bloemblaadjes vormen te maken.  Natuurlijk discussies moeten dun genoeg zijn. In het garen kunnen worden toegevoegd of viscose lurex op kleur glans te geven.

Voor de kleuren zijn erg goed saldi van verschillende draden die breiers samenkomen in grote hoeveelheid.  Haak kiezen voor de meest delicate, de bloemblaadjes die dichte structuur heeft en houdt zijn vorm.  Bloemen kunnen vasthouden aan alles.  Het beste van alles wat ze zullen smotretsyaP op levende planten die nog niet in bloei staan.

Je kunt ze plakken op de stelen van kunstbloemen, waaruit moet worden verwijderd, kunstmatige bloemknoppen en netjes hechten gerelateerd.  Ook gebreide bloemen zal veel beter zijn om de vorm te houden, indien zij behandeld worden met zetmeel en periodiek tijdens het droogproces aan de vorm van de bloemblaadjes tot het zetmeel volledig droog te corrigeren.  Basis tips en regels.

1 Begin met een bloem, altijd een keten van lucht lussen af ​​te sluiten tot een ring met polustolbika zonder yo.  2 In overeenstemming met de instructies te breien een cirkel sc. Tegelijkertijd is het oppakken van het breien in top van de boor snaar, dan is de grootte van de gaten in de bloem aan te passen.  3 Als u breien cirkels, elke cirkel moeten worden gedekt door een polustolbikom zonder omslag aan de achterkant van de eerste kolom van de lus zonder jaar.

Wanneer een spiraal breien provyazyvat een v in de achterkant van de eerste kolom.  4 In figuur 4 een bloem geschikt is voor de spiraal.  De spiraalvorm front (zie donkere) muur loops. Als u breien cirkels, moet elke cirkel worden gesloten zonder polustolbikom jaar over de rug van de eerste kolom.  5 Naar het begin van een nieuwe kwab van de boor string (rood) onder de voorwand van de eerste v in te voeren.

6 De voorwand van de lus gebonden bloemblaadjes in overeenstemming met de instructies.  En nu de beschrijving Knitting basistypes van bloemen.  Narcissus.  Beschrijving van het werk.  Scoorde 6 ce en een zonder polustolbikom jaar sluit ze in de ring.  1 ronde: 1 ce, 12 st.b.n.  Deze en elke cirkel van te sluiten zonder een polustolbikom jaar in de eerste lus.  Elke volgende rij begint met een 3-CE in plaats van een st.s.n.

2 krugZh van elke lus vyvyazyvat 2 st.s.n achter de achterwand.  3 en 4 ronde: breisel van elke lus in een st.s.n  5 ronden: brei st.s.n, met elk van de derde lus provyazyvat 2 st.s.n. Totaal 32 st.s.n.  6 cirkel van elke lus te binden op een polustolbiku zonder omsl, dan 2 ce

Wanneer de bloemblaadjes breien haak, alleen de voorste wand in te voeren.  Begin met een pst.b.n, de voorwand eerste en st.s.n van elke lus van brei 2 st.s.n. (eerste st.s.n vervangen door drie ce). Totaal 24 st.s.n.  2 ronde: elke loop brei 2 = 48 st.s.n st.s.n.  3 en 4 ronde: brei volgens het schema in Fig.  Alles wat u nodig om de zes herhalingen link.

Bloemen aan zetmeel.  Beschrijving van de sleutelbloem.  Houder: Hook altijd voer alleen voor de achterkant van de lus.  Dial 7 ce en las ze in de ring zonder polustolbikom yo.  1 ronde: 1 ce, 12 st.b.n.  De termen zijn niet dicht, en verder breien in een spiraal (dat wil zeggen, voert u de haak in de eerste st.b.n).

Om te breien verder in overeenstemming met de regeling. Flower: * 3 ce, 3 bar samen breien, 4 ce, een pst.b.n uit dezelfde oorzaak, een st.b.n.  Ga dan naar de thalamus en de volgende lus brei 1 pst.b.n.  Herhaal van * 59 keer.  Beschrijving van kamille.

Dial 7 ce en las ze in de ring een sc. Knitting haak kleurVolgende knit op basis van de regeling.  Bloemen bevochtigen van de zetmeel-oplossing. Gebaseerd op materialen van vrouwen-doma.ru

haak, een beschrijving van breien, bloem, yo