over breien

 

Brei cap

De caps en andere producten, waar de serie werkt in twee richtingen, moeten we de laatste kolom van de eerste klem. Gebreide muts lusdoet dit. Hook met een lus wordt geïntroduceerd in de laatste kolom van de keten lus, in plaats van de eerste kolom is gerelateerd, en wrikte het werk, ik ruik een draad, sleepte het door de lus van touw en loop-finding schuyusya op de haak een keer (polustolbik).

Wanneer naar begin knit uitvoeren van de ring van de keten, de haak wordt geïntroduceerd in de eerste lus van de ketting en uit te voeren polustolbik.  Soms, in plaats van een keten van ringen gemaakt van de werkende ring draad.  Voor dit uiteinde van de draad is geplaatst op de wijsvinger van zijn linkerhand tegen de klok in beweging, zodat kreeg een ring. Vrije uiteinde van de 2 cm rust lang op een draad die loopt van de spoel.

Door op de duim van zijn linkerhand het weven van de draad in de ring de introductie van de haak poddevayut ze aan het werk draad en gesleept, een lus op zich, en brei een aantal lussen in plaats van de eerste kolom en de kolommen door het invoeren van de ring en een haak aan het einde van een draad. Wanneer alle balken zijn aangesloten uiteinde van de draad aangescherpt, is de ring gereduceerd tot de gewenste grootte.

Vaak is het patroon bestaat uit afzonderlijke delen (kanten muts) of als het kwadraat van een cirkel van de bloem (kant, tassen, sjaals, etc.).  Verbinding (SMY-sluiting) motieven doen. Eerste gebreide motief en de gehele eerste snaar is beëindigd. Vyvyazyvaya een na laatste rij van het motief, het sluit af met de laatste rij van het eerste motief.

Om dit te doen, het koppelen van kolom of fractie van een seconde lus van de ketting motief, de haak is verwijderd uit de lus en de lus wordt geïntroduceerd onder de bar of een ketting van de eerste motief van boven naar beneden.  Dan poddevayut net de lus pro-taskivayut hem los in een keten of lus door de kolom voor jezelf en het breien van de loop of de tweede rij kolommen voort te zetten. Gebaseerd op materialen www.uzelok.in

lus, patroon, haak en breien