over breien

 

Breien voor vrouwen hoeden en sjaals breien

Knitting vrouwen hoeden en sjaals (schoudermantel) spaken. de winter en de herfst van 2010 model - 2011  Job Description: Hoeden Beschrijving van het werk: voor de headset te bellen naalden 18 st op en brei patroon met vlechten. Na 18 p. mozaïek van de rand sectie 20 worden uitgesteld.  Sluit twee hoofdtelefoons.

Vertalen naar breigoed naalden uitgestelde loop een headset, 22 voor de voorzijde van het item kiezen, de lus van de 2e koptelefoonaansluiting en kies voor het achterste gedeelte 11 paragraaf = 73 en brei vervolgens met cirkelvormige rijen als volgt te verplaatsen: loop hoofdtelefoon Brei in patroon, loops voor-en achterkant - het basispatroon.  Na 28 p. de spaken 61 is onderdeel Volgende op de voorkant van de 4 st gelijkmatig op de rug - 2 n. Deze aftrekken drie keer te herhalen in elk 4-m p. in de volgende 4-m p. 3 st van de voorkant nog, in de rug - 1 punt = 21 etc. In de komende 2-m p. provyazyvat 2 § Knitting vrouwen hoeden en sjaals breien lusmet mensen. en de overige lussen trek de draad te werken.

Edge Caps gelijkspel de haak 1 p. van art. b / n. Maak een pompom diameter van 6 cm en naai het aan de top van hun hoeden.  Voor de vlecht gesneden door 14 draden 60 cm lang, tot halverwege de bundel te bereiken door de bodem van de hoofdtelefoon, dan is het weven van de draad in een dikke vlecht en de lengte van 14 cm vlecht gelijkspel.  Palatine Job Description: op de wijzerplaat naalden 80 st en loops als volgt verdeeld: 1 kantst, 5 § kousenband paringen, 68 n. golvend patroon 1, 5 n. kousenband, een chroom..

Na 9 cm = 16 p. van de rand van het mozaïek te binden in het midden sectie 68 reliëf patroon, met een 1-meter p. gelijkmatig 11 december para (2 st samen breien in patroon) = 69, etc. In de laatste rij van reliëf weer gelijkmatig 7 st = 62 st en gemiddeld 50 para breien mensen. gladheid. Door middel van 63 cm van de rand van het mozaïek draaien op gemiddeld 26 § motief met herten. 90 cm van de rand van het mozaïek (= 48e p. Motif met herten), bereikte het midden, dan symmetrisch te binden.

Na 180 cm van de rand van zetwerk alle lussen zijn gesloten.  Voor te bereiden borsteltje rand van de vier draden 40 cm lang en ze op de korte zijden stropdas gestolen om de 2 cm Gebaseerd op materialen krestik.ucoz.ru

loop patroon, pet, toga, naald