over breien

 

Gebreide mutsen zijn zeer ongebruikelijk

Er is een winter gebreide mutsen die zeer ongebruikelijke en populair zijn tegelijkertijd vrouwelijk. Dit is een gebreide zeer sierlijke en elegante hoed en haken breien we doen harige hoge hoeden, breien en haken kroon, binden voor de schoonheid van de bodem en brei apart decor winde. Gebreide muts met slechts een zeer warm, maar op hetzelfde moment dat zij haar bezitter.

Je hebt 150 gram roze garen (250 m/100g), de spaken 4, de haak 3 Meer zoals brei patroon van langwerpige lussen vacht te lezen     Convolvulus gebreide das, zodat de keten haak lussen van de lucht. Brei dan een aantal kolommen met jaar, vyvyazyvaya van elke lus met twee kolommen jaar. Als je wilt doen winde mollig, kunt u een nummer op hetzelfde principe associëren. Kies de berekende hoeveelheid van de lussen op de nld.

Wil je wat bontmutsen associëren. Brei patroon vacht zonder het verminderen van 4 centimeter, dan beginnen af ​​te nemen. Weg te nemen elke provyazyvaya 8 en 9 loops samen in de volgende reeks van lussen op hen, zodat de daling was wiggen gaan.     De top zes lussen trek de draad.

Naai een naad. Nu binden een kroon haak v, vyvyazav lussen op de rand van de cirkel van bont. De onderkant van de kroon binden bogen van de drie lussen lucht.     Afzonderlijk te binden en naai winde. Gebaseerd op materialen vyazanie-shapok.net

yo, hoed, haak, yo