over breien

 

Gebreide warme muts

We willen uw aandacht vestigen op de knit een warme muts, met een patroon van kronkelende slang. Gebreide muts warme mutsWanneer de laatste winter, in januari van dit jaar, de strenge vorst kwam, onze gebruikelijke hoeden gewoon niet ons te redden van bevriezing. We hadden, op verzoek van familieleden en vrienden te breien jezelf een warm hoeden. Na inspectie van een deel van de garens en patronen van opties, besloot ik dat het dubbel gebreide meer geschikt.

Deze header wordt een geschenk uit de hemel voor hem, het is niet alleen comfortabel, maar ook praktisch, het kan binnen worden versleten.  Toen ik zijn zoon vroeg wat hij wil patroon met bood hem een ​​sneeuwvlok, waarop hij antwoordde dat hij een meer mannelijke versie van het patroon wilde ....  MC: een streng van Debbie Bliss Donegal Tweed Luxe, kleur 36 008 (groen tweed)  CC: een streng Loop D Loop door Teva Durham Moss, 8 kleur (zwart)

Sensor: 1 "= 3,5 steken  Small: Past hoofden 19 "-20", aanpassen van de sjabloon, is het noodzakelijk (zie foto)  Groot: Past hoofden 21 "-23", aanpassen van de sjabloon, moet u  24 "rondbreinaalden, maat 7 of maat 7 dubbele punt naalden        De site van de Pan-Ac samodelok site - de site is alles wat je kunt doen met hun handen: handwerk, zelfgemaakte, sieraden, kinder-ambachten.

Maak ze zelf, en je handen op deze is leuk te krijgen. Gebaseerd op materialen www.pan-as.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Hoe laarsjes haken das?
  2. Yo

patroon, hoed, breien