over breien

 

Brei winter hoeden

Vandaag is de winter gebreide mutsen zijn op het hoogtepunt van de mode. Er is een verscheidenheid aan modellen. Maar er zijn bepaalde eisen. Het belangrijkste is dat gebreide winter caps moeten zijn vervaardigd van natuurlijke materialen, waarvan de beste is wol.     Nog steeds modieuze gebreide muts haak. Er kunnen geen wijzigingen aan de ontvangst en het gebruik van het auteursrecht.

Dus, met behulp van je handen gebreide winter cap U kunt uw individualiteit te benadrukken en creëer een uniek beeld. We zullen proberen om u te helpen in al deze variëteit en een korte cursus over breien winter mutsen met hun handen maken. Ook hier vindt u praktische adviezen over de keuze van kant-en-klare gebreide mutsen winter fabrieken. gemaakt van angora wol, schapen-of mohair, niet-allergene eigenschappen.

Om het laatste punt moet worden benaderd met speciale zorg. Het feit dat gebreide winter hoeden gemaakt van natuurlijke wol zonder voorbehandeling niemand wil.     Kleur is niet een die we zouden willen. Dus voordat je de strengen wol te sturen in de winkelschappen, fabrikanten van garen geverfd en gebleekt met behulp van chemische samenstellingen in verschillende kleuren.

Ten slotte, in het proces van sokken die de hoofdhuid en dermatitis kunnen irriteren. Kunt u voorkomen dat dit gevaar, de uitrusting een kapje op de binnenkant van zachte natuurlijke katoen. Dit materiaal is perfect absorbeert zweet en geen allergische reacties veroorzaken. Om betrekking muts Haak nodig hebben een beetje tijd en geduld. Het allerbelangrijkste in dit proces is de keuze van een geschikt patroon en garen.

Op hetzelfde moment aandacht besteed aan factoren als: de keuze van de stijl de voorkeur aan gesloten modellen. Voordat u begint met breien winter mutsen haakpatroon, neem dan contact op met het monster en het aantal lussen te berekenen. Gehaakte winter hoeden meestal gebreid in een naadloze vorm. Dit betekent dat de dop en dan hechtdraad niet vereist is.

Als je gebreide muts's leiden door je eigen vaardigheidsniveau. Niet onmiddellijk proberen de complexe breien link, als vandaag de dag u eerst nam breinaalden of haak. Winter Gebreide mutsen hakenOm te beginnen, probeer dan das een kleine dop van het tandvlees.     Voor dit patroon een groot aantal alternatieve voor-en av st. Bijvoorbeeld, twee voor en twee averecht lussen.

Wilt u graag om u te vertellen hoe breien winter mutsen omgebouwd tot een klein bedrijf aan huis in afwachting van een koude tijd van de dag? Het geheim is heel simpel.     Nodig: eenvoudig te technieken van borduren kant met lint of koord te leren. Op breien een hoed duurt een gemiddelde van 1 dag. Zijn waarde in de markt kan oplopen tot 500 roebel (afhankelijk van de kwaliteit van de finish). Nou ja, kan het bedrijf niet worden gemaakt.

Maar voor zichzelf en zijn familie das spaken simpele muts moet in staat zijn om elke zichzelf respecterende vrouw. Haak hoeden winter is niet alleen een manier om het gezinsbudget te slaan. Voor veel vrouwen is het een soort van hobby, passie voor het leven. Net zoals voor een aantal special interest is breien winter hoeden.     Wat is er nodig om ervoor te zorgen dat deze lessen zijn uw vrije tijd te versieren?

Probeer te begrijpen: fashion tijdschriften over breien, als je een gebreide mutsen winter regeling zijn hier te vinden. Wat gebreide mutsen dames wintermode van dit jaar? baseball caps, gebreide haken, direct cap. Voor meisjes winter hoed moet niet alleen het kledingstuk. Dit is haar accessoire waarmee ze benadrukte haar imago.     Daarom is een gebreide muts is de beste optie.

Vanwege de relatief lage kosten van gebreide mutsen winter in de garderobe meisje kan heel veel worden. En dit is een duidelijke plus in de dagelijkse bereiding van de jurk. Gebaseerd op materialen ukuzi.ru

schema van breien, breien, haken, haken, hoed, haak