over breien

 

Ik hou van hoeden met oren

Ik hou van de hoed met oren, zodat het ontwerp regeling knit Hoeden met oren kostte me heel wat tijd. Ik brei de hoed op het werk en vrienden gevraagd om Liveinternet, die wist dat ik het breien hoeden te genieten. Gebreide mutsen Ik doe heel veel van de modellen en alles wat ik komen met het recht zelf in het proces van de paring.

Een caps in verband met deze regeling  andere kleur variatie enigszins, namelijk drie op bestelling (alle verschillende kleuren) en een voor mezelf natuurlijk, is de helderste.  Voor mij is dit proces is bijna als magie, op het eerste weet nooit wat je krijgt. Dus soms draai de dop deel is aangesloten, als dat het niet leuk vindt. Ik hou niet van te breien mutsen voor kant-en-klare programma's.

Sinds de geboorte van een volstrekt uniek hoed in mijn handen is een mysterie van creativiteit, plezier, die ik niet zelf wilt ontnemen  Dus als je klaar bent om te herhalen deze ervaring breien mutsen met oren en zich binden hoed met een pluizige witte top en oren, net als ik, moet je:

70 gram vet wit garen (wol met acryl) en 50 gram pluizige garens gras witte spaken 6  Eerst moet u het aantal lussen op basis van de dikte van het garen en het volume van het hoofd te berekenen. Ik heb 85.  Need wit garen binden rubber blad hoogte van 8 cm en brei dan gras en toepassing van de kousenband, als gras harder dan elke andere garen breien.

Provyazyvaem 4 series van gezichts-loops en gelijkmatig start daling van 8 lussen in elke rij. De laatste paar lussen kunnen worden verzameld met een naald.  Brei vervolgens de oren en de achterkant van de dop (die boven de nek), zijn ze bij elkaar gebreid. Ontvang 50 lussen van wit garen en band een elastiekje 2 cm

Na een gemiddelde van 12 loops te sluiten. 19 lussen van de ene kant naar de pin te verwijderen.  Aan de andere kant 19 loops nog steeds een rubberen band gelijkspel.  Provyazyvaem 2 cm van wit garen, en vervolgens afwisselend in twee rijen witte 2 rijen van garen gras. Dus breien 15 cm dan moeten tot aan de rand van de oren af ​​te trekken om ze te laten mollig. In de eerste rij breien met beide randen van de twee lussen samen in de komende drie lussen samen.  Sluit vervolgens de resterende st.

Dan maar brei de tweede oog.  Naai de boven-en onderkant van de hoed met oren.  Binden haak repen zonder jaar klap op de vuurpijl op de rand in twee rijen. U kunt dan verbinding maken met een gras bloem kop en naai ze op de oren met kralen of parels knopen.

Hier zijn hoeden met oren, verbonden door dezelfde regeling, maar in verschillende kleuren. Tonen van garen een veel gras kunnen gecombineerd worden in onverwachte kleurcombinaties of selecteert u de toon in toon.  Een van mijn lezer Irina Filatova uit Riga, gebreide muts voor haar dochter op mijn beschrijving en vriendelijk stuurde me een foto hoed.  Hoed bleek iets anders, maar erg cute!

De dochter van Irene woont ver weg en ze werd gefotografeerd in deze hoed. Ik denk dat de lezers zou ook interessant zijn om foto's van hoeden te zien en uit te zoeken wat er precies is veranderd in het model Irina.  Hier is wat ze schrijft, ze was een hoed breien: breien begonnen met oren kousenband, dan licht afgerond naar de nek en de dop. Alle lussen verzameld op een naald en brei de kroon, afwisselend kousenband en tricot.

De basis is gemaakt. Daarna heb ik bond een haak aan de rand van het hoofd en draad gras * *.  Dus, in deze uitvoering, een cap overeen met hele kroennymi oren, nog comfortabeler dan de mijne. Daarnaast, Irina bovendien versierd met pom-poms en een hoed gemaakt voor de oren strings (in de kou is zeer waardevol!)

Met dank aan Irina voor meer ideeën en foto's!  Ik was erg blij dat iemand anders van pas komen in mijn ervaring. Gebaseerd op materialen tvoe-uvlecheniya.ru

cap, caps breien, breien elastisch, yo, breien regeling, yo