over breien

 

Muts met oren

Riding Hood met oren jaarDeze hoed precies past op het hoofd omtrek, de hoogte van de bovenkant van het voorhoofd, de hals en oren. In deze winter cap zal zijn comfortabel voor ouderen. Voor de off-seizoen kan ook binden een kap over flirterige stijl kousen breien of licht-date informatie. Knitting spaken hoeden met oren. Begin te breien met de oren, in te typen spaken 3 lussen. Vervolgens in elke rij toe te voegen aan de persoonlijke aan beide zijden door twee lussen. Purl rijen zonder provyazyvayte van stijgingen.

Dus Brei tot de breedte van het oog zal niet gelijk zijn aan 14 loops. Net gelijkspel het tweede oog. Sober beide oorlussen sluit de lucht, het oppakken van het benodigde aantal loops in de occipitale en frontale delen. Lussen met ronde oren, verbinden en Tie 10-12 cm, en verdeel de lussen van 8-10 eenheden en op het einde van elk deel van de weg te nemen over een lus aan elke eindlijn. De resterende 16 tot 20 lussen te verzamelen over de naald en trek het strak aan de binnenkant.

Edge hoeden stropdas haak een rij kolommen, zonder jaar of kant. Deze hoed kan versierd worden met gebreide koorden in de vorm van linten, of groot, kunnen worden gekoppeld en twee lange oren, net als een sjaal. Speciaal voor u, P. Brei met plezier Het materiaal hobby-rukodelie.ru

Gerelateerde berichten:
  1. gebreide badpak
  2. Brei-booties - eerste schoenen baby's

lus, breien, yo, breien, yo, sprak