over breien

 

Om de dop

Om een ​​koppeling een hoed gebreide mutsen

Om de dop te koppelen, hebben we nodig:  en om onze breien, werken gecamoufleerde staart van garen in stof caps te voltooien.  De keuze van de bewerking van materialen voor uw hoeden. Voordat we beginnen breien, laten we eens een moment om accessoires die we moeten doen bespreken. We beginnen met een bespreking van het garen, die u moet kiezen.

Sommige soorten garens geschikt zijn dan anderen om het gemakkelijker maken om zijn eerste cap link. Als je een beginner bent, misschien moet je voorkomen dat een dergelijk fijn garen, zoals deze. Als u gebruik maakt van een volumetrische of kamgaren, zal het gemakkelijker zijn om hun scharnieren zien en contact opnemen met uw sjaal een beetje sneller. Gewicht garen wordt meestal aangegeven op het etiket spoel te lezen om erachter te komen het gewicht van uw gekozen garen.

Kamgaren rendementen op 5 st per inch van breigaren en volume - 4 (of minder) van de lus van een inch. Voor een warme winter muts haar - dit is de beste keuze.  Als u niet wilt breien van wol, kunt u ook koppelen hun pet van katoenen garens meer comfortabeler, die niet zo veel stretch als wol, en niet zo warm.

Als je gebruik maken van een omvangrijke garen, moet je 125 tot 200 meter van de draad aan uw hoeden, maar als je kamgaren voorkeur - 150 tot 300 meter.  Hiervoor gebruiken we een ronde dop spaken maat 10 (door de normen van het Amerikaanse stelsel van maatregelen), met een lengte van 16 centimeter.

Er zijn verschillende manieren om te breien hoeden rond, maar vandaag zullen we op het breien is gemakkelijk en eenvoudig modellen van caps, strakke strakke kop, met revers clips, zoals deze focus.  Moet u ook markers van lussen om op te sporen van een aantal lussen te houden in de loop van het breien. Als u niet beschikt over markers van loops, kunt u deze vervangen door veiligheidsspelden of stukjes van het garen van een andere kleur. Aandacht!

Als een beginner, zou je denken dat alleen maar vervolgens je hoofd te meten en voorzichtig score rond de ring lussen, in plaats van te werken aan de berekeningen van de schaal, en het zal de gewenste grootte cap.  Natuurlijk kunt u proberen te doen, maar je sterk risico: je hoed kunnen kleine, net als een baby, in plaats van een hoed of je een emmer, die uw hoofd zal verdrinken ... De beste manier om je hoofd te meten zijn, zodat u zeker bent dat uw hoed is voor u, is het meten van de grootte in inches, neem dan die spaken, en die waarin het garen van waaruit u van plan bent te binden en een kleine steekproef stropdas om te tellen hoeveel lussen zijn er in een inch.

In een andere manier is het wel een schaal.  Nu vermenigvuldigen metingen, genomen uit de omtrek van je hoofd, het aantal lussen per inch lengte, en u zult het aantal lussen die je nodig hebt in eerste instantie werven om je hoed te krijgen. (Voorbeeld: vermenigvuldig 21 cm met 4 lussen / inch is gelijk aan 84 lussen).  Wilt u misschien het resulterende aantal lussen rond naar het dichtstbijzijnde getal dat kan gemakkelijk deelbaar zijn door 8, is het makkelijker voor u om de lus te verlagen.

Afronden naar beneden is beter dan ronden, omdat de dop is iets kleiner strekken zich uit over de tijd en zullen precies goed, en de dop is een beetje meer zal dalen wanneer de stretch.  Nu bent u klaar voor het breien. Typ in de spaken van het aantal lussen die u net hebt berekend.  Als je niet de moeite om te gaan zitten en de berekeningen te doen, niet achteraf zeggen dat we niet waarschuwen!

Nu moet je de lus verbinding te eindigen in de eerste ronde zoals afgebeeld. Wees niet te knik of draai je loop, want dan zal het niet repareren, en dan zal moeten ontbinden en breien vanaf het begin te starten. Als je dit nog nooit gedaan, moet u onze training video's op breien cirkel. Nu, blijf breien gezicht loops in een cirkel.

Een prachtige charme van het breien in een cirkel is dat als u doorgaat met breien, de eerste rand in de film zelf is gedraaid, vorm een ​​rechter-edged revers ons hoeden. Dichtere rand film vergt een extra paar centimeter van het breien aan de muts bleek niet te kort. Wanneer u doek 6-7 centimeter in lengte link, probeer dan op zijn hoed.

Als het zal kort lijken, blijven breien, maar als de lengte bij je past, is het tijd af te nemen goed te lezen loop. Als het lijkt te lang, kunt u gewoon vast een beetje meer revers clip, niets aan de hand.  Doe daling van de lus is niet al te moeilijk, maar als je nog niet gezien onze video-tutorial over dit onderwerp, moet u een pauze te nemen van het werk en zien voordat u doorgaat met het breien van uw hoed.

In de loop van het breien van de volgende rij plaats markers loops 8 st.  Dovyazhite tot de laatste 2 lussen voor de merkdraad en doen dalen. Blijf dit doen hetzelfde op een hele reeks header.  Blijven maken lussen afname van de voorkant van elke merkdraad in elke rij van lussen, zolang dovyazhite naar de top van je hoed. Als het aftrekken van loops, zult u merken dat het gat aan de bovenkant van je hoed wordt steeds minder en minder.

Wanneer werkruimte is te dichtbij voor comfort breien, dan kunt u trek het flexibele deel van de circulaire spaken van stof breien, het verzamelen van werken in kleine plooien zoals afgebeeld.  Het invullen van de dop. Als de spaken aan uw linkerhand op slechts 4 lussen kunnen worden gesneden een draad van garen.

Neem nu een stopnaald of een haaknaald en garen door middel van deze staart van de resterende 4 lussen op het verloop van het breien te trekken, om het gat te scherpen en een complete top dop.  Haaknaald Trek de staart van het garen in de hoed, afgesneden teveel, waardoor er 6 cm in lengte, en zijn geweven in de stof van zijn pet aan de binnenkant.  Win! Hier heb je je hoed!

GEFELICITEERD! Gebaseerd op materialen pepita.ru

lus, gebreide mutsen, haak, een hoed, breinaald