over breien

 

Warme gebreide muts

Hoeden: Hoeden, petten, hoeden, beretki, petten ... Vandaag hoofddeksels in de garderobe van vrouwen, helaas, krijgt een bescheiden plaats. Hoewel er geen accessoire helderder, aantrekkelijker en praktisch. U ziet, bijvoorbeeld, warme gebreide cap is niet alleen warm in koud weer, maar maakt een stijlvolle enige wijze, en breedgerande strohoed zal een onvergetelijke romantische stemming en te beschermen tegen de brandende zon te geven.

Op dit moment kun je zeggen, en zonder hoofddeksel kunnen we niet doen! Zodra vrouwen hoeden, en het proces van het creëren van, en het dragen van beschouwd als een vorm van kunst. Er zijn speciale hoeden voor ongetrouwde meisjes, modellen voor gehuwde vrouwen en weduwen, zelfs voor vrouwen. De lengte van lint, kant, kleur, breedte en hoogte velden van de dop - het was geschilderd op een strikte dress code van de dan vrouwenmode.

By the way, muts mode veranderde in die tijd elk jaar, soms elk seizoen, kartonnen dozen met naimodneyshimi hoeden kwamen frequent voor passagiers in de bus en op schepen die worden verzonden vanaf de modieuze winkels van hoeden zijn toekomstige minnares. Hoeden waren een verplicht onderwerp van dameskleding tot ongeveer 20 jaar XX eeuw. Met het verdwijnen van de mode hoeden dames mode verloor een deel van de vrouwelijkheid en charme.

Maar gelukkig is de ontwerpers opnieuw richtten hun aandacht op een verfijnde en elegante hoeden, en voor het tweede opeenvolgende seizoen, al de dames van de wereld off show in strooien hoeden en petten en stof! Als voor de andere modellen, hoeden, kunnen we gerust zeggen dat ze weer in de mode. Bijna alle bekende merken van vandaag beschouwen het als een plicht om in hun collectie, of het nu herfst-winter of het voorjaar en de zomer, hoeden voor vrouwen.

Warme gebreide muts neemtDe basic-stijl - sportief en casual: een pet, van klassiek tot reperskih, caps, Panama hoeden, baretten, petten, knit cap, hoeden met oorklepjes en vele andere modellen en verscheidenheid. Afhankelijk van dat, voor elk moment van het jaar is een hoofddeksel, de producenten geplukt sommige stoffen en materialen.

Bijvoorbeeld, vrouwen hoeden voor het warme seizoen - hoeden, petten, Panama hoeden, etc. - Zijn gemaakt van textiel of van mesh-materiaal voor de ventilatie van de hoofdhuid. Voor het koude seizoen - de late herfst, winter, het vroege voorjaar - de hoeden zijn gemaakt van meer duurzame materialen: wol, acryl, bont, leer, etc. Deze materialen houden warmte goed, maar omdat ze comfortabel en gezellig, en het slechte weer in de herfst en de winter koud.

Draag hoeden en petten, hoeden en Panama hoeden - en je zult altijd stijlvol en modern, kijken en nog belangrijker - comfortabel! Bij 100! Gebaseerd op materialen www.wildberries.ru

neemt een hoed, breien