over breien

 

Breien hoeden

Door snel te binden dit eenvoudige klassieke model van dik garen dikke spaken.  Producten gemaakt van dik garen gebreide verbazingwekkend snel. Cap-slak, gemaakt door ontwerper Elizabeth Zimmermann in 1967 speciaal voor breiwol Sheepsdown, klaar zal zijn binnen een paar uur. Deze kap was op een bepaald moment werkte samen met de opkomst van een nieuw type van speciale gesponnen wol.

Het probleem breiers kan het iets moeilijker te wijten aan het gebruik van dikkere spaken: met een beetje moeilijker te beheren en eventueel snel moe handen. Bij het breien patronen van dikke wol ook dient zich ervan bewust zijn dat de binnenste cirkel veel kleiner is dan de buitenkant.  Het proces van het breien mutsen breien slakken en het eindresultaat zal u veel plezier.

Kleine cirkels kunnen breien verschillende spaken: je kunt beginnen met werken op de rondbreinld van de lengte 40,5 cm, dan kous moet gaan naar de spaken en laat de bovenkant van de dop. U kunt een koppeling het hele model cap op de rondbreinld 60-80 cm in lengte  Op het oorspronkelijke model Elizabeth had vijf helices. Bijzondere beloningen vormen een mooie rand.

Echter, na een stop stappen, de harde rand van het verdwijnen.  Later, Elizabeth kwam met een manier om ze te houden naar de top van de dop.  Hiervoor was het noodzakelijk om het aantal spiralen te verminderen tot drie (zie foto).  In eerste instantie kan een cap gemakkelijk worden verkregen van een single coil, maar de fabrikant heeft verlaagd de lengte van de gloeidraad in de spoel, zonder dat de dikte.

Als gevolg hiervan nu op een hoed neemt een beetje meer van een spoel, en van drie glomeruli kan krijgen twee hoeden.  Gemiddelde dichtheid van BREIEN: 2 = 2,5 cm lus  SIZE: MATERIALEN: rondbreinaald lengte van 40 of 60 cm (5,5 - 8 mm, of eventueel 9 mm voor degenen die hechte)  M1 = voeg 1 lus.  De methode van de lus te krijgen is aan het begin van de helix.

Wanneer u van verhogingen boven de strips kousenband paringen kan elke methode gebruiken. Kies 40 loops.  Brei 5 toeren rechte (ribbelst viskeus) (foto 1).  Volgende rij: voeg 60 loops provyazyvaya (2 voor lussen, M1) in de hele serie, compleet van de M1.

Join, zien dat niet lus knik, en vieren het begin van de serie. Onmiddellijk te beginnen een patroon (foto 2).  * 2 av lussen, brei 2 lus langs de zelfkant, 16 front loops, M1. Herhaal van * 3 keer achter elkaar.  Dit is waar de lus versterking methode (M1) een betekenis heeft: Werken draad een lus, zodat de draad van de naald is op de top te maken (foto 3).

Om de cirkel te herhalen, en je zult zien dat in elke rij strip kousenband dekkingen wil om een ​​lus naar links, en het aantal lussen zal niet veranderen.  Dat klopt: Elke tog (provyazyvanie twee lussen samen av) wordt gecompenseerd door de toevoeging van (Ml).  In ten minste een spiraal moest ik een stap van de M1 laten vallen aan het einde van hoofdstuk 16 voor lussen van de vorige rij.  Het is een schande (foto 4).

Gelukkig, ontbinding van de product is niet nodig: alleen pakt de ladder (achter) het topje van de rechter naald (foto 5), ga door de linker naald onder de voorwand en de voorzijde provyazyvaem (foto 6).  In de vorige reeks werd uitgevoerd te verhogen. Knitting hoeden hoedNu, vergeet dan niet om Ml te verhogen en in deze serie.  Een totaal van 18 series. (Elizabeth Zimmerman zei over 18 tot 20 rijen, maar de 20-serie kan genoeg garen niet hebben in de getoonde model 18-serie) (foto 7).

Na de spiralen in 18 rijen, bent u klaar om ubavok top uit te voeren, het houden van de marge die wordt gegenereerd uit de M1 van stijgingen. Als u wilt dat een diepere hoed en je hebt genoeg garen heeft, kunt u een paar rijen.  Het uitvoeren van de top.  (1 Verkeerde lus, brei 2 st in plaats van averecht, brei 2 st in plaats van de zelfkant, 15 front loops, M1) drie keer.

Ja, de tweede keer, brei 2 st in av plaats, dan een paar lussen provyazyvayut de voorzijde van (foto 8).  Volgende rij: (1 Wrong lus, brei 2 st in plaats av, brei 2 st in plaats van de zelfkant, 14 front loops, M1) drie keer.

Volgende toer: (1 Wrong lus, brei 2 st in plaats van averecht, brei 2 st in plaats van de zelfkant, 13 front loops, M1) drie keer, enz. vermindering van het aantal normale gezichts-loops in elk gebied te een.  Als je begint de tweede bol van wol Sheepsdown, moet untwist de draad trail. als volgt: Wol spryadena toevoeging van vier niet te strak. Afzonderlijke elk van de vier draden op een bepaalde lengte (foto 9).

Liznite de ene hand en al snel beide handen gedurende ongeveer 5 seconden (tot dan, totdat je voelt de warmte van de wrijving) wrijven. Doe hetzelfde aan de andere kant van de draad. Draai het garen en het garen dikte verschil is niet merkbaar. Blijven werken.

Wanneer de resterende 10 gezicht loops, degenen onder jullie die gebruik maken van de rondbreinld misschien wilt gaan naar de slang spaken.  Next zal een beetje onhandig om mee te breien (brei 2 lus in plaats van averecht, brei 2 st in plaats van de zelfkant, een front lus, M1) drie keer.  Elizabeth biedt om hier te blijven, om de werkende garen uit te breiden door de resterende 12 lussen, om garen te bouwen en de werkzaamheden te voltooien.

Echter, bij het werken als een dikke garens loops hebben drie extra waarde.  Ik probeer te breien nog een rij en averecht de lus in plaats komen twee van de drie als volgt: (. [Slip een lus, brei 2 st in plaats van de zelfkant, uit te breiden door middel van de verwijderde lus, 1 voor loop Ml) = 3 keer slechts 9 loops. Vul het werk (foto 10).

Doe mee aan de zijnaad trimmen kousenband stroperige, en uw cap klaar.  Wanneer u een link naar de benodigde informatie te kopiëren. Gebaseerd op materialen www.melange-m.ru

hoed, breien, patroon, jurk, lus