over breien

 

Breien mutsen eenvoudig klassiek model

Door snel te binden dit eenvoudige klassieke model van dik garen dikke spaken.  Producten gemaakt van dik garen gebreide verbazingwekkend snel. Cap-slak, gemaakt door ontwerper Elizabeth Zimmermann in 1967 specifiek haken Wool Sheepsdown, klaar zal zijn binnen een paar uur. Deze kap was op een bepaald moment werkte samen met de opkomst van een nieuw type van speciale gesponnen wol.

Het probleem breiers kan het iets moeilijker te wijten aan het gebruik van dikkere spaken: met een beetje moeilijker te beheren en eventueel snel moe handen. Bij het breien patronen van dikke wol ook dient zich ervan bewust zijn dat de binnenste cirkel veel kleiner is dan de buitenkant.  Het proces van het breien mutsen breien slakken en het eindresultaat zal u veel plezier.

Kleine cirkels kunnen breien verschillende spaken: je kunt beginnen met werken op de rondbreinld van de lengte 40,5 cm, dan kous moet gaan naar de spaken en laat de bovenkant van de dop. U kunt een koppeling het hele model hoeden op de rondbreinld 60-80 cm in lengte  Op het oorspronkelijke model Elizabeth had vijf helices.  Bijzondere beloningen vormen een mooie rand.

Echter, na een stop stappen, de harde rand van het verdwijnen. Later, Elizabeth kwam met een manier om ze te houden naar de top van de dop. Hiervoor was het noodzakelijk om het aantal spiralen te verminderen tot drie (zie foto).  In eerste instantie kan een cap gemakkelijk worden verkregen van een single coil, maar de fabrikant heeft verlaagd de lengte van de gloeidraad in de spoel, zonder dat de dikte.

Als gevolg hiervan nu op een hoed neemt een beetje meer van een spoel, en van drie glomeruli kan krijgen twee hoeden.  Gemiddelde dichtheid van BREIEN: 2 = 2,5 cm lus  SIZE: MATERIALEN: rondbreinaald lengte van 40 of 60 cm (5,5 - 8 mm, of eventueel 9 mm voor degenen die hechte)  M1 = voeg 1 lus. De methode van de lus te krijgen is aan het begin van de helix.  Wanneer u van stijgingen van meer dan jarretels, kunt u elke methode.

Dial 40 lussen.  Brei 5 toeren direct (kousenband) (foto 1).  Volgende rij: voeg 60 loops provyazyvaya (2 voor lussen, M1) in de hele serie, compleet van de M1.  Samen zullen zorgen dat er geen kink lus, en vieren het begin van de serie.

Ga naar patroon start (foto 2).  * 2 av lussen, brei 2 st samen av, 16 front loops, M1. Herhaal van * 3 keer achter elkaar.  Dit is waar de lus versterking methode (M1) een betekenis heeft: Werken draad een lus, zodat de draad van de naald is op de top te maken (foto 3).  Herhaal rond de cirkel, en je zult zien dat in elke rij jarretelgordel wil om een ​​lus naar links, en het aantal lussen zal niet veranderen.

Dat klopt: Elke tog (provyazyvanie twee lussen samen av) wordt gecompenseerd door de toevoeging van (Ml).  In ten minste een spiraal moest ik een stap van de M1 laten vallen aan het einde van hoofdstuk 16 voor lussen van de vorige rij. Het is een schande (foto 4).  Gelukkig lossen van het product is niet nodig: alleen pakt de ladder (achter) het topje van de rechter spaken (foto 5), ga door de linker naald onder de voorwand en de voorzijde provyazyvaem (foto 6).

In de vorige reeks werd uitgevoerd te verhogen.  Nu vergeet niet om Ml te verhogen en in deze serie.  Een totaal van 18 series. (Elizabeth Zimmerman zei over 18 tot 20 rijen, maar de 20-serie kan genoeg garen niet hebben in de getoonde model 18-serie) (foto 7).  Na het voltooien van de spiralen in 18 rijen, bent u klaar om ubavok kroon uit te voeren, het bijhouden van de rand, gevormd door de M1 van stijgingen.

Als je een dieper hoed en je hebt genoeg garen, kun je nog een paar rijen.  Het uitvoeren van de top.  (1 Verkeerde lus, brei 2 st in plaats van averecht, brei 2 st in plaats van de zelfkant, 15 front loops, M1) drie keer.  Ja, de tweede keer in brei 2 st in av plaats, dan een paar lussen provyazyvayut de voorzijde van (foto 8).

Volgende toer: (1 Wrong lus, brei 2 st in plaats van averecht, brei 2 st in plaats van de zelfkant, 14 front loops, M1) drie keer.  Volgende rij: (1 Wrong lus, brei 2 st in plaats av, brei 2 st in plaats van de zelfkant, 13 front loops, M1) drie keer, enz. vermindering van het aantal normale gezichts-loops in elk gebied tegen een.

Wanneer u begint met de tweede bol van wol Sheepsdown, moet de draad trail untwist. als volgt: Wol spryadena toevoeging van vier niet te strak.  Afzonderlijke elk van de vier draden op een bepaalde lengte (foto 9). Liznite de ene hand en al snel beide handen wrijven voor ongeveer 5 seconden (tot dan, totdat je voelt de warmte van de wrijving). Knitting hoeden eenvoudige klassieke model van capDoe hetzelfde aan de andere kant van de draad.

Iets draai het garen en het garen dikte verschil is niet merkbaar.  Blijven werken.  Wanneer de resterende 10 gezicht loops, kunnen die van jullie die gebruik maken van de rondbreinld wil naar de slang spaken. Volgende wordt een beetje lastig te breien (brei 2 st in plaats van averecht, brei 2 st in plaats van de zelfkant , een front lus, M1) drie keer.

Elizabeth biedt om hier te blijven, om de werkende garen uit te breiden door de resterende 12 lussen, om garen te bouwen en de werkzaamheden te voltooien. Echter, bij het werken als een dikke garens loops hebben drie extra waarde. Ik probeer te breien nog een rij en averecht de lus in plaats komen twee van de drie als volgt: (. [Slip een lus, brei 2 st in plaats van de zelfkant, uit te breiden door middel van de verwijderde lus, 1 voor loop Ml) = 3 keer slechts 9 loops.

Afmelden (Foto 10).  Sluit de zijnaad bekleding kousenband, en je hoed klaar is.  Wanneer u een link naar de benodigde informatie te kopiëren. Gebaseerd op materialen www.melange-m.ru

loop, een hoed, jurk, patroon, breien, breien naald