over breien

 

Breien wat plezier

Knitting plezier en is hetzelfde als de populaire en haak. Aantal modellen en variaties van patronen verbonden spaken enorm. Magazine voor vrouwen  deze diversiteit. Op de pagina's zijn er gerelateerde modellen spaken en een haak voor elke leeftijd en smaak.  Het vinden van de meest recente update van tijdschriften en boeken, gebruikt u de nieuws sectie  Wirwar In november 2007. Fantasie vallen. Een klassieker.

Patronen in de collectie. Kids. Paarse trui met kraag. Borduur een kruis. Gestreept raglan pullover  Een bal in 2008 Special Issue.  Mutsen, sjaals en wanten.

19 modieuze en praktische modellen  Een bal in mei 2008. Melange studie.  Jassen van de pleinen.

Set voor meisjes. Bandage en een rugzak.  Wirwar van december 2008. Koningin New Year's Eve  Een bal in januari 2009. Kleur van de winter.  Fashion. De Sovjets.

Copyright werken. In het wit gekleed. Winter patronen. Ze zijn thuis ...  Een bal van februari 2009.  Winterplezier.

Uw levende dingen. Kids.  De gezellige spullen voor gratis. Gouden spike.  Wirwar van maart 2009. Voorjaar dromen.

Fashion. De Sovjets.  Auteur werkt.  Kids.

Men's Style. Spring mood  Wirwar van april 2009.  Spring transformatie. Kids. Mannelijke stijl. Stijlvolle kleur.  Een bal in mei 2009.

De kleur van de hemel. Paarse trui van vrouwen met een rits.  In de strip. Elegance. Oranje stemming.  Een bal van juli 2009.  Zich klaar voor de zomer, samen met de jonge vrouwen van mode

Een bal in augustus 2009.  Nieuwe items beachwear: hoe te onderscheiden van de massa  Het vinden van de meest recente update van tijdschriften en boeken, gebruikt u de nieuws sectie Gebaseerd op materialen www.nastusia.ru

hoed, breien, haken, haak patroon