over breien

 

Gebreide mutsen breien

Er is geen betere manier om een ​​garderobe te diversifiëren, wat op te halen een aantal nieuwe hoeden naar zijn oude kleren. En nog beter - om hun eigen handen te creëren. Als u bekend bent met haken of breien met, en  breien caps voor jou geen probleem, het is bijvoorbeeld mogelijk, op te frissen podnadoevshie elegante wollen jas demi beretkoy. Of versieren elke zomer outfit of hoed panamku van licht katoen.

De juiste stijl, kunt u ophalen in de "Knitting caps" op onze website waar we hebben verzameld en geplaatst op verschillende pagina's van een grote collectie modellen van hoeden.  Hierin vindt u elegante en praktische hoeden voor kinderen, mannen hoeden en een verscheidenheid aan vrouwelijke modellen, van een naar beneden kap om verschillende soorten hoeden.  Er zijn ook veel interessante  breien kits met sjaals, wanten, handschoenen en zelfs een handtas.

Om knit caps op monsters die door ons werd zo eenvoudig mogelijk, elk model dat we hebben duidelijke en gedetailleerde regeling, een gedetailleerde beschrijving van de uitvoering ervan. Met hen zijn, zelfs voor beginners  Knitting baretten, wanten, sjaals  gaat heel gemakkelijk en leuk.  Een  breien sjaals gedurfde en originele stijlen uit onze collectie misschien wel interesse zou in zijn eenvoud, en nooit die kwam in de handen van naalden of haak vrouwen. Gebaseerd op materialen www.uzelok.ru

Gerelateerde berichten:
  1. pinetok breien, patroon

gebreide hoeden, gebreide baret, cap, neemt