over breien

 

Breien hoeden

Caps, blijkt uit deze foto's, werden in verband gebracht met dikke semi-wollen garen. Past in elke fabrikant van garen. Main: 100-ounce haspel moet 100 tot 150 m van het garen worden. Zo zal het garen passen Semenovskaya "Arina" (123 m/100 g).

breinaald capsNeem een ​​dikke spaken 6. Lange muts, zoals elke zichzelf respecterende sok of kous, gebreid door vijf spaken. We starten vanaf de rand, geleidelijk in de richting van de kroon. Twee spaken werven ongeveer 60 lussen *.

Dit is de gemiddelde omtrek van het hoofd ~ 55 cm Header, verbonden spaken, zeer goede stukken, maar je kan / een paar loops toe te voegen aftrekken naar smaak toe. * Als u besluit te breien een hoed van een dunne draad en hebben dunnere spaken - het aantal lussen nodig is om dienovereenkomstig te verhogen. Soms moet je meerdere pogingen op te halen het vereiste aantal lussen van garen voor een aantal van haar eigen hoofd te maken.

Gebreide top, probeer op - niet past - is opgelost. Gekozen lus om worden verdeeld over de vier spaken de aansluiting van de ring. Vijfde arm - werken. Rond Brei zoals gebruikelijk canvas satijnen front, niet draaien waar dan ook. Na een tijdje merk je dat je product is meer als een cap.

Als u van gedachten verandert lange gebreide muts, je kunt hier afmaken, indien de beslissing stevig - Brei tot een lengte van bijna 30 cm is meestal voldoende. Het sluiten van de lus of de bovenste rekken door hen en trekt de draad staart knooppunt binnen en van buiten. Versterken, om niet te komen ongedaan gemaakt, en de dop is klaar.

Je kunt hem dragen. Gebaseerd op materialen cmapywka.ru

Gerelateerde berichten:
  1. gebreide zwembroek, opengewerkte
  2. haak

cap, loop naald