over breien

 

Breien hoeden beginnen met een elegante dop

Probeer te verbinden jezelf een paar eenvoudige dingen en haak. Laten we beginnen met een eenvoudige en elegante baret. U moet № 4 en wol garen haak. Breien zal sc, maar de verlichting van een viskeuze (dat wil zeggen, haak geplaatst onder de half-loop van de vorige rij). Dus breien keten van lucht loops (lengte afhankelijk van de gewenste grootte).

De eerste en de tweede serie bestaat uit sc. Aan het einde van de tweede rij provyazyvayut drie polustolbika.  3e rij: 3 polustolbika, en brei dan sc in de achterwand. Het beeld wordt herhaald vanaf de eerste rij.  Zorg ervoor dat de breedte van het blad niet wordt gewijzigd. Door de koppeling van 70 cm, sluit staartjes korte kanten canvas.

De gemeten 15-20 cm oborvite draad, prosunte resterende "staart" van de naald en trek de andere kant van het blad, die polustolbikami eindigt.  Dit zal de top van de baret te worden. De tegenoverliggende rand bindt meerdere (optimaal - 5) rijen sc gelijkmatig vernauwing van rij tot rij. Neemt het klaar!

Wanneer u deze eenvoudige methode te leren, is het mogelijk om ingewikkelder zijn taak, en brei een paar bloemen in een spiraal.  Nu proberen verbinding te maken met breien een hoed revers.  Dit product is perfect, als kinderen en volwassenen. Breien hoeden beginnen met een elegante dop haakVoor de eerste keer zal rekenen op het hoofd van het kind. Typ in de spaken van 11 loops, en brei 31 cm kousenband visceuze (alle rangen van het gezicht lussen).

Dit wordt de revers zijn, kan het worden gedaan met gekleurde strepen of enkele interessante patroon. klaar bent met de revers, 52 scharnieren aan de lange zijde van het bijbehorende blad dial, en de volgende 5 inches Brei als volgt: K1 en 3 averecht. Dan zo heeft 4 rijen, en vervolgens van binnenuit brei 2 averecht rechts. Als gevolg hiervan moet de spaken blijven 39 st.

Het verminderen van de lus moet worden herhaald op dezelfde manier opnieuw na vier series. Blijven voor 26 loops. In een andere reeks van vier vermindering moet worden herhaald.  De laatste 13 lussen te doen in St st (4 rijen), dan verzamelen ze op de naald, en naai vast van het product.

Je kunt hem dragen! Gebaseerd op materialen vayjem.com

neemt de haak, yo, jurkje, yo, patroon