over breien

 

Breien hoeden spaken van een dikke halfwollen garen

Caps, blijkt uit deze foto's, werden in verband gebracht met dikke semi-wollen garen. Past in elke fabrikant van garen. Breien hoeden spaken van een dikke half-wollen garen hoedBelangrijkste: 100-ounce haspel moet 100 tot 150 m van het garen worden. Zo zal het garen passen Semenovskaya "Arina" (123 m/100 g).  Neem een ​​dikke spaken 6.  Lange cap , Zoals elke zichzelf respecterende sok of kous, gebreid door vijf spaken. We starten vanaf de rand, geleidelijk in de richting van de kroon.   Twee spaken werven ongeveer 60 lussen *.

Dit is de gemiddelde omtrek van het hoofd ~ 55 cm  Cap samenhangende spaken  Zeer goede stukken, maar u kunt toevoegen / een paar lussen af ​​te trekken om te proeven.  * Als u besluit te breien een hoed van een dunne draad en hebben dunnere spaken - het aantal lussen nodig is om dienovereenkomstig te verhogen. Soms moet je meerdere pogingen op te halen het vereiste aantal lussen van garen voor een aantal van haar eigen hoofd te maken.

Gebreide top, probeer op - niet past - is opgelost.  Gekozen lus moet worden verdeeld over de vier spaken de aansluiting van de ring.  De vijfde arm - work. Rond Brei zoals gebruikelijk canvas satijnen front, niet draaien waar dan ook.   Na een tijdje merk je dat je product is meer als een cap.

Als u van gedachten verandert breien  lange dop, kan hier worden ingevuld, indien de beslissing stevig - Knit tot lengte is bijna 30 cm  Dit is meestal genoeg.  Het sluiten van de lus of de bovenste rekken door hen en trekt de draad staart knooppunt binnen en van buiten.  Versterken, om niet te komen ongedaan gemaakt, en de dop is klaar.

Je kunt hem dragen. Gebaseerd op materialen cmapywka.ru

loop, een hoed, breinaald