over breien

 

Hoe te breien neemt

Hoe kan ik breien een muts kost

Er zijn een aantal vrij veel voorkomende vorm van hoeden: baret  soort fez of schedel-cap, een cap ronde en langwerpige caps.  Hoe te breien baret.  In termen van het creëren van een formulier is de gemakkelijkste job. Ten eerste past een cirkel met een diameter van ongeveer 27-35 cm

Deze waarde is afhankelijk van welke vorm je wilt nemen, evenals de mode te maken. Naar aanleiding van deze lijn van gebreide baret in hoogte van 1 tot 5 cm variëren van de hoogte van de lijn ook sterk afhankelijk van vorm baret.  Bij het nemen van gekleed naar beneden, het vlakke deel van de vouw en maak volume op de vouw. Het grootste deel van de platte baret, hoe groter het volume.

Na het vlakke deel van het onderste deel van de telling, die in plaats van toeneemt tally december  Het einde van het werk wordt bepaald door fitting. Krijgt, moet strak zitten op zijn hoofd.  Fez cap type of keppeltje.

Voor een dergelijke kap overeen met de traditionele reeks van verhogingen van. In tegenstelling tot de baret diameter van de cirkel bepaald door de grootte dop.  In de eerste plaats, waarbij van zijn maat hoofdomtrek, vindt de straal van de cirkel, herinnerend aan de formule: omtrek = 2/Pi * R. Dan, wanneer de grootte van een kap 56, de diameter van de cirkel kan 16-17 cm worden genomen van het licht stretch jersey.

Dat wil zeggen, wanneer het breien van de eenvoudigste soort pet of fez keppeltje op de eerste cirkel met een diameter van 17 cm ga dan naar het platte gedeelte van het breien caps vrij van stijgingen associëren. De hoogte van dit deel wordt meestal bepaald door het aanbrengen van de gemiddelde ergens 12-14 cm  Hoed ronde dop.

Om de bodem van een ronde vorm, de diameter van de eerste cirkel wordt genomen kleinere, dwz 10-12 cm Dan, om de juiste maat dop zullen moeten een paar rijen, waarvan de afronding bodem zal geven gelijkspel.

Wanneer breien cirkel v in elke rij is 6 sc (bij breien S1N S1N 12) toegevoegd, terwijl het breien van de tussenliggende gedeelte, kunt u gelijkmatig toe te voegen in een rij op 3 v (6 S1N), of afwisselend rijen en rijen, zonder toevoegingen aan de 6-toevoegingen (voor een 12-S1N toevoegingen). Door de koppeling van een aantal van deze serie is te zien dat de kap begint vorm te krijgen.  Als je optelt  meten twee keer en edge caps, kunt u de grootte van de dop.

Aan de rand van een gevouwen lengte van het formulier moeten worden ongeveer 27 cm (2 cm moet worden overgelaten aan jersey stretch). Volgende knit naar ronde van stijgingen, zonder precies die hoogte, die nodig is voor dit model (12-14 cm).  Langwerpige cap cap.  Deze vorm van kappen kan worden verkregen op twee manieren. U kunt een bereik met een traditionele aantal stijgt in elke rij: voor RLS is 6 van stijgingen, voor een 12 S1H van toeneemt. De diameter van de cirkel om minder te nemen, dat wil zeggen 6,9 cm

En om de juiste maat dop zal meer rijen binden aan afronding.  Dit kan worden afgewisseld met rijen van emissierechten, en zonder hen, of neem helft van het aantal stijgt in elke rij.  Bij de tweede methode van het breien breien kan worden uitgevoerd in een cirkel, waardoor het minder van stijgingen in een rij vanaf het begin breien. Voor RLS is een 5 van stijgingen, en voor S1N -10 van stijgingen in elke rij.

Bijvoorbeeld, het uitvoeren van een winst in een rij, gebreide muts op maat.  De vorm van de bodem op hetzelfde moment wordt verkregen als een gegeven vanaf het begin en, in tegenstelling tot de vorige methode, is het moeilijk te veranderen.  Bron: Journal of Mod. Gebaseerd op materialen kru4ok.ru

cap, baret, breien