over breien

 

Verschillend in vorm hoeden

Hoeden en petten in het bijzonder gerelateerd zijn - dit is het deel van onze garderobe die we dragen het hele jaar door. Immers, kunt u als een warme muts voor de winter, en panamku voor de zomer. Alles hangt af van deze, van wat we garen om te breien en met welk doel: om op te warmen in de koude of te beschermen tegen de zon. Een dicht patroon is geschikt voor warm hoeden, en gaas of opengewerkte voor lichte zomer hoeden panama of. In deze paper hebben we opgehaald van hun petten, die zijn meer geschikt voor de lente.

Omdat het is tijd om de lente garderobe en moe van de saaie winter kok, ik felle kleuren en de lente bloemen willen.     Dat is precies is vastgelegd in onze caps. Een liefhebber van de haak, je weet dat met dit kleine wonder, kunt u verschillende vormen hoeden associëren. Dit is een kleine en strakke mutsen, baretten en petten, hoeden met earflaps, zijn pet, hoeden met kleine velden, als je kan en met grote.

Kies degene die u genieten en je zult gelukkig zijn. Alle hoeden in onze collectie zijn gegeven met de beschrijving van de regelingen en aan de onderkant van elke afbeelding is een woord of BESCHRIJVING breipatroon, klikken op het woord in een nieuw venster beschrijving van het model te openen. Dus eerst een helder en positief, nummers die al op het voorjaar van mode, maar warm genoeg in de winter en zal je niet laten doodvriezen.

Volgende model, een klein en niet ingewikkeld, maar kijk eens hoe origineel ingericht.     Een ander helder op dit moment, compleet met sjaal, die ook verbonden is erg mooi muts, maar het is slechts een soortgelijke regeling. Het volgende model - met een paar velden. Ik denk dat in een muts creëert een beeld van een romantisch meisje. Dit is zelfs geschikt voor de winter. Voor voltooid, kunt u associëren wanten en aanbesteding alleen voor de lente.

Een andere set, maar meer in de herfst kleuren.     Nog een heldere dop en een model nu voor het verwarmen van uw verbeelding (ze geen beschrijving). Gebaseerd op materialen kruchcom.ru

Gerelateerde berichten:
  1. dress

neemt een hoed, breien regeling, delicaat