over breien

 

Breien mutsen gehaakt

Breien hoeden haak. Deel 1 zal vertellen over de algemene beginselen van het breien, haken hoeden. Met dit materiaal kunt u een kapje in welke vorm dan ook te binden. De eenvoudigste manier om te beginnen breien hoeden met een gehaakte top. Voor het bepalen van de grootte van de dop, het meten van de omtrek van het hoofd. Om dit te doen, horizontaal houden een meetlint op het voorhoofd boven de wenkbrauwen en de nek.  Trek de tape. Aan de gebreide muts met een kroon. Ten eerste, we associëren een cirkel. 1. Reeks van kolommen zonder jaar (RLS).

Als u breien cirkel van sc toen, begin met het breien met een 3-EP. Dan in de laatste lus van de haak breien 6 sc. Breien hoeden gehaakte hoedVolgende, breien is een cirkel in een spiraal, met de toevoeging van 6 v in elke rij. Sehma 1. 2. Kring van sterke bars.  Hoe te breien stevige balken verwijzen naar de sectie. Breien begint met 4-VP, die de cirkel polustolbikom sluit.

2 EP maken voor het heffen en te binden, het bevestigen van binnen een krans van VP 7 stabieler kolommen met lussen zal acht stevige pijlers stijgen. Sluit meerdere polustolbikom en opnieuw te maken een lus lift. Volgende, brei, toe te voegen aan elke rij van acht stevige pijlers.  3. De voorwaarden van de kolommen met 1 jaar (S1N). Knitting beginnen met een 5-LP, die de cirkel polustolbikom sluit.

Maak een 3 EP voor het heffen en te binden, het bevestigen van binnen in de ringlet van de EP-11 meer S1N met hef-loops 12 zal S1N. Sluit meerdere polustolbikom en opnieuw te maken een lus lift. Volgende, breien, toe te voegen in een rij en 12 S1N. Diagram 2. Methoden voor het uitvoeren van toename van breien, haken hoeden.

Knitting geest kan worden verdeeld in partjes door het aantal kolommen van de eerste rij. Dat wil zeggen, voor RLS is 6 wiggen, voor een sterke bars is 8 punten, en voor S1H is 12 wiggen.  Gain kan op verschillende manieren, die geeft verschillende vormen van bodem. Als we uit te voeren krijgen over elkaar, dan is deze plaats zal een zichtbare hoek en in plaats van een cirkel een veelhoek. Maar om cap soms zal extra mogelijkheden bieden.

1. Verhoging van altijd te doen in de laatste kolom van de wig. In dit geval worden verkregen symmetrisch wiggen met een opvallende lijn van stijgingen tussen hen.  2. Verhogen tot steeds uitvoeren van de eerste kolom van de wig. Zal worden verkregen symmetrisch wiggen, de gebogen iets naar rechts, met een merkbare groei over de hele lijn van hen.

3. Gain presteren in elke wig, zodat ze niet geplaatst boven elkaar. De eenvoudigste manier om de winst verschuiving is provyazyvat 2 column in de lus onmiddellijk na de winst in de vorige rij. In dit geval, zal blijken een platte cirkel zonder zichtbare randen.  Bron: Journal of Mod. Gebaseerd op materialen www.liveinternet.ru

Gerelateerde berichten:
  1. haak
  2. gebreide zwembroek

breien caps, hoed, yo, yo