over breien

 

Breien mutsen jeugd

Knitting hoed jeugd capDe auteurs van de les: Shamarina NE en Sisyavina A. Omtrek van het hoofd: 100g garen rondbreinld 2509 № 4,5 mm Dial 124 lus gelijkmatig te verdelen ze op 4 naalden en plaats in een cirkel, of teken in een cirkel op de ronde lussen en elastische gebreide 2x2. * Opmerking: bij het breien circulair gezicht lus voor de voorste wand van de breien, averecht - voor de achterwanden van de ingelegde rand brei 2 izn. samen (= 92petli) en brei patroon 2 personen, 1 izn.

6-round serie. In de volgende (zevende) rond breien samengesteld door k2 (= 62petli). Rib gebreide 1x1 en 3 ronden. De volgende twee rijen van circulaire provyazyvat door 2n samen in draad (verwijder 1P, 1lits. En het door de verwijderde lus uit te breiden). De resterende 14 lussen te trekken werken garen. Header klaar!

Jeugd Cap. 52 cm: - 100 g, de spaken getal n 20 maart 23 rij - 10x10 draaiknop op de spaken 100 lussen en brei 4 nld steek de voorkant te strippen, dan 1 rij averecht steek. Ga dan verder breien steek de voorkant.

Op 7 cm van de strook tot aftrekken beginnen: twee in elke rij in een lus aan elke kant. Na 21 cm van de strook is aangesloten grootste deel van de caps. Verdere aftrekken in elke rij 4 op 1 st aan iedere kant. Op een hoogte van 73 cm van de strook om alle lussen te sluiten. Maak twee pinch: Haak № 3 gelijkspel twee lussen van een keten van de lucht op de gewenste lengte. Maak een pompom.

Cords verweven met elkaar, verbonden aan de bob, naai de eindkappen. Cap te naaien. De bar om te buigen naar binnen en naaien. Gebaseerd op materialen oasis3.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Knitting hoeden
  2. knit caps
  3. breigoed, gebreide badpak

patroon, hoed-, das een rubberen band, lus