over breien

 

Gebreide mutsen van vrouwen

Women's gebreide mutsen, handige tips bij het kiezen. Gebreide muts - dit is een accessoire dat eerder een noodzaak dan een modegril. De strenge Russische winters gewoon niet laten geen andere keus, en toch tegelijkertijd zo willen kijken stijlvol en vrouwelijk. Nu de mode-industrie biedt ons de breedste waaier van alle vormen en kleuren.

De huidige grote en kleine caps, classic, sport, romantiek en natuurlijk, flirterige, versierd met steentjes, pailletten, linten of andere decoratieve elementen. Het kan worden gevoeld of vintage volume Knitting baret met overhangende rand hoed met hele grote gebreide pompom of zonder. Vanaf de jaren tachtig in de mode terug dop buis die kan worden gedragen als een hoed en op hetzelfde moment.

wollen muts Women's hoedSteeds meer, 's werelds catwalks kunt u de neus en lange gebreide muts gedempte kleuren te zien. Met name relevant hoeden en langharige vacht Breitschwanz. Hoeden met oorklepjes, gemaakt van dergelijk materiaal, ziet er ongelooflijk stijlvol en effectief, plus ze zijn voor de meeste vrouwen. In de uitoefening van de mode, vergeet niet dat de dop niet alleen moet voldoen aan uw stijl, maar ook het type van het uiterlijk.

Het is de moeite waard om deel te nemen. Frail, lage meisjes moeten voorkomen dat grote, volumineuze hoofddeksels, en de kleine, versleten nauwsluitende kap gewoon gecontra-indiceerd mollige meisjes met grote mogelijkheden. In dit geval kunt u aandacht besteden aan de large cap paring met revers, maar het mag niet meedoen, omslachtig hoofddeksel is het onwaarschijnlijk om te spelen in uw voordeel.

Eigenaren van een smal gezicht met scherpe functies geschikt small caps die de voorhoofd te bedekken, maar ook hoeden duidelijke geometrische vormen. Breed-meisjes, met uitstekende jukbeenderen, moeten aandacht besteden aan de doppen oorkleppen en asymmetrische versies van hoofddeksels. Maar de eigenaren hebben een ovaal gezicht heeft een brede selectie van diverse modellen, zult u past bijna alles. Gebaseerd op materialen nvmag.ru

Gerelateerde berichten:
  1. schema van breien, breien
  2. regeling

gebreide baret, baret, cap, breien