over breien

 

Gebreide mutsen

De herfst en winter - een tijd waarin we nadenken over wat moeten we tot aan het haar en de zeer hoofd van de koude te beschermen? Weet ook dat als je hoofd warm, en dan vries zal veel minder - de meeste warmte gaat er doorheen. De nieuwe herfst-winter 2010-2011 modeontwerpers bieden een grote selectie van hoeden voor alle weersomstandigheden en stijl. Brei caps.

Dit seizoen, dins gebreide mutsen, echter, evenals in voorgaande seizoenen, zijn in de mode. Deze delicate, berekend op een warme mutsen, en kleurrijke wollen muts. Vooral de mode zijn Brei cap simuleren met de hand gebreid.  Hoeden met oorwarmers.  Moeilijk om een ​​winter denken hoeden-ushanok. Deze doppen perfect beschermen je oren en hoofd van de vrieskou.  In het nieuwe seizoen, zoals caps opnieuw relevant.

Voor de vervaardiging ervan wordt gebruikt als een natuurlijke en kunstmatige bont.  Bontmutsen.  Fur, in de nieuwe herfst-winter 2010-2011, de meest modieuze materiaal. Zo gefascineerd door mode-bont niet opgelet en hoeden.  Volumineuze vacht baretten, cap. Of klein, strakke hoofd en het sluiten van zijn oren.  Een hoed.

Hat - de meest elegante hoed, waardoor de vrouw een charme. Natuurlijk het nieuwe seizoen, mode is niet onbeheerd, deze hoofdtooi. Gebreide mutsen breienNieuws - breedgerande hoeden in de stijl van Mary Kalos. Deep - de vorm van mannen.

Of, meer origineel: potten of cilinders.  Alain Sazonov, vooral voor LadyOk. Gebaseerd op materialen ladyok.ru

delicaat, baret, cap, breien