over breien

 

Breien mutsen en sjaals heel eenvoudige oefening

Breien hoeden en sjaals is de eenvoudigste klasse breien caps

Love vrienden en kennissen verbazen door hun kleren? Je weet hoe je breien spaken en een haak? Dan is dit gedeelte kan heel nuttig zijn. De beste manier om te onderscheiden van de massa die nodig is om dingen te binden jezelf.

Knitting hoeden en sjaals en de meest gemakkelijke taak voor de beginnende gebruiker.  Als u een oude jas of colbert, en er is geen manier om ze te veranderen, vernieuw uw outfit met een gebreide muts, sjaal, stola's. Beter nog, das geweven pakket, dat een gebreide muts en knit sjaal en zelfs handschoenen zal omvatten. In de zomer kunt u associëren een lichte panamku, muts, sjaal, van katoen.

Om het juiste type van gebreide mutsen kiezen Klik hier voor onze speciale sectie '  Sjaals en hoeden. " Dat  gebreide mutsen tevreden hun meesters en waren precies zoals je wilt voor elk model dat verkregen is een regeling en de gedetailleerde beschrijvingen van de details van de uitvoering ervan.  Zo  breien mutsen, sjaals,  handschoenen zullen heel makkelijk zijn voor jou en onderhoudende activiteiten. Gebaseerd op materialen abcknit.ru

breien hoeden, breinaald, cap, circuit breien