over breien

 

Gebreide cap

Deze schoonheid geschapen had Linda.  Garen: Suite (fuchsia en een beetje zelf-) - ca.. 30g, Baby Fleece (Groen) - ca. 10 gr.  Spaken: № 2.5  Haak: № 2.5

Afmetingen: Breedte ca. 44 cm, hoogte ca.. 16 cm  Op een hoogte van 12 cm, ik eindigde een reeks van fel roze en had dovyazyvat lichtroze.  Geen decoraties van de bladeren Vidocq gedraaid vijgen - kaal en oninteressant.  2,5-3 cm Rib 1x1 met de toevoeging van latex draden voor een betere rezinchatosti.  Vervolgens delen alles in 6 delen + Edge.

In elk deel van haar haar te breien een 2x2 omlijst door 1H av aan elke kant, om de lacunes lange parel viskeuze (als een elastiekje 1x1, slechts om de twee rijen naar de locatie van personen / izn veranderen).  Patroon: 13 cm breien plat, dan minderen 1H elk spit van elke 2e rij - nog 3 cm en verwijder vervolgens de resterende st op een draad en de draad strak.  Dial 21N, in de 7e kolom van de haak koppeling b / n en dovyazat takimizhe Kunst w / o voorafgaand aan de staartjes.

Dan doe het zelfde in het laatste lus meer een e w / o, 2 st, 2 eetlepels meer b / n dezelfde laatste lus, en blijven de bars w / o de tegenovergestelde richting vast vlechten, nedovyazav een kolom naar het eind.  Maak dan zes lussen rond en brei de volgende rij, het vangen van alleen de achterste helft van de ogen van de kolommen van de vorige rij. Waar te buigen werden twee lus, 1 eetlepel doen w / o, 2 lus, 1 e w / n, en ga aan de andere kant. Tot het einde van nedovyazyvat tot en met 3 el.

Einde knit, wanneer aan beide zijden van het blad is 5 pico (van 9), en na het laatste picot binden een andere reeks nedovyazav 5-6 bars aan het eind, maak een polustolbik, dan izn. kant aan de serie onder de 2 meer polustolbika en veilig draad.  Tijdens de paring de volgende blaadjes klampen zich vast nieuwste pico aan de zijkant, die wraps tot aan de onderkant van de aangrenzende blad, voor 1-2 serie de laatste, op ongeveer het niveau van de laatste piek.

In de laatste rij in het blad bocht te verbinden met anderen.  Dus het blijkt dat de bouw van 6 blaadjes.  Vergrendelen en verbergen alle staarten.  Voor decoratieve oogjes: een klein blad (niet op basis van 21 loops, en lussen zeg 8) stropdas, het maken van een piek op 3s, dus niet al te hangen, nedovyazyvaya in Kadoma rij 2 kolom. Serie - laten we zeggen 6-7 (in tegenstelling tot 9 rijen in een normaal blad,).

In de laatste rij dovyazat om te buigen en das daar mooi shnurochek lengte ca.. 10-12 cm (zoals wie weet, ik ben breien technologie van zijn woorden niet kan verklaren).  Draad tot een bepaalde lengte (ca. 25 cm) te houden, dus ze is, en alle naai het aan kop. discussies op te lossen.

Vraag een cap-structuur van bladeren, matching centra. Vdet naald in de staart van de koorden (oh, wat een lettergreep) en het naar de centra zorgvuldig te naaien, om zo shnurochek centrum groeide uit armenvol bladeren.  Tegelijkertijd grijpen shnurochek de buurt van de plaats waar het groeit uit een klein stukje papier. Hier krijg je een mooie verticale lus en het vasthouden aan de kant te snijden snoeren ca.. 2 cm met een bungelend blad op.

Om grote bladeren geen loshangende lukraak, ik hun nadelen (nou ja, die waren lager als bij het aansluiten van ...) genaaid om de hoek van zijn hoed. Slechts licht, CA.  1,5 cm langs de rand.

Berry: 3 lussen verbonden in een ring, een lus voor het heffen, in een gelijkspel ring 6,7 cm / b / n, met de lus uitbreiding, een ander twee rijen op de top (zoals gewoonlijk in het breien in een cirkel, verbinden met een draai na het elke rij en met een mix van hef-loop en de laatste kolom), in de volgende rij van drie double-bind column bij elkaar (zoals dec gemaakt) - dat was een scherpe bocht. En draai de draad.  En dan heb ik schoof de andere kant van de haak in de bessen, zowel de staart dat is alles. Gebaseerd op materialen club.season.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Baby booties breien

haak, breinaald, pet, loop breien