over breien

 

Gebreide cap voor de zomer

Brei-cap voor de zomer spike

De zomer is in volle gang, en zonlicht verwarmt goed. Op zulke momenten per se een hoed te dragen, ook al hebben we het zoals het is niet geaccepteerd. Maar zelfs zonnen, vergeet dan niet het licht  of hoed.  Aangeboden een heldere gelijkspel of een kleine cap panamku jezelf.

Kies het model en de Tie, alle hoeden zijn gegeven met de beschrijving (aan de onderkant van elke afbeelding, klik op het woord  beschrijving).  Deze hoed is een must op een zonnig strand. Voor Knitting Hoeden vereist is: synthetische Rafina-120 gr. haak en 2.5  Een soortgelijke hoed, maar het veld is groter.

Model Studio Drops Design.  Breien hoeden voor het volgende nodig: 100 gr. effen kleur garen en haak cyclamen 4.  Paarse hoed en tas svyazanyP haak. Voor Knitting cap heb je nodig: garen Narcissus tsvetaP paars 100% katoen (400m/100gr.) Cap tot 60 gr, tot 40 g zakjes Een beetje rose garen, een haak 2...  Interessant panamku schuin, is het noodzakelijk te weten hoe te breien, haken, en spaken.

Een klein, donker blauwe dop is een perfecte aanvulling op breien topu.  Nog een kleine cap, die je binden slechts een uur.  Bright panamku en lijfje, een geweldige set voor het strand.  Als je niet wilt panamku, dan misschien zul je hier leuk vinden een pet met geen marges.

Interessante pet, gemaakt lendenen patroon Gebaseerd op materialen dashkindom.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Brei neemt

haak, ontwerpen, breien, breien naald