over breien

 

Gebreide mutsen

Hard om iets meer verhandelbaar in de garderobe van een man dan hoeden voorstellen. Caps, hoeden hebben altijd gediend een dubbele functie beschermd tegen de koude, slecht weer en waren verfijnde decoratie. Gebreide mutsen neemtMisschien wel, niet een enkel object wc verschilt niet door zulk een verscheidenheid van modellen, zoals een gewone muts.  Een bijzondere plaats onder de hoeden gebreide mutsen te nemen.

Knitting Needlework oud als de tijd zelf.  Het eerste ding dat mensen leren om garen te maken om te breien huisdier kleren voor zichzelf. Sindsdien is gevlogen duizenden jaren, maar zelfs nu  gebreide mutsen in het voordeel met de hedendaagse mode en beroemde ontwerpers.  Vandaag gebreide mutsen waren ongelooflijke variëteit aan vormen, kleuren, decoraties en maten.

Brei baretten, flirterige vrouwelijk hoofd kroning, romantisch-cap buizen of doppen van bulk viskeuze, met belachelijke pom-poms, kwastjes of gestileerde "Budenovka" ontelbare ontwerp fantasieën belichaamd in een conventionele cap. Stocking hoed is al lang een vaste waarde van sport en jeugd mode.

Een eenvoudige een-kleur hoed, versierd met stukjes bont, steentjes en broches zal geven zelfs de meest gewone vrouwelijke soort flirterige vleugje mysterie.  Onnodig te zeggen, met de hand gebreide muts best hoofd-stuk, omdat het beschermt het hoofd niet alleen van de kou, maar oververhitting. De structuur maakt de hoofdhuid ademen.

Tight "niet ademen" hoed is schadelijk, niet alleen om oververhitting van de belangrijkste onderdelen van het lichaam van de hersenen. Dit stuk is gekwetst uw hoofdhuid. Is het een wonder dat veel mensen op de daling van het winterseizoen begint verwoed proberen om beschadigd haar te herstellen van de verkeerde hoed? Maar het was veel makkelijker om deze rampen te voorkomen, in plaats van genezen.

Om dezelfde reden, gebreide mutsen moeten aanwezig zijn in de kleedkamer na de kinderen geflankeerd door organisme een onvolwassen kind is heel gemakkelijk om schade aan de verkeerde keuze van kleding en hoofddeksels. Natuurlijk, de keuze van het kind  gebreide mutsen met de hand moet worden benaderd met grote zorg, en beter om een ​​voor kinderen breien mutsen meesters professionals bestellen.

Brei-caps bijna nooit uit te gaan van stijl, bekende mode shutnitsa. En nu, op onze straten weer terug flirterige wollen muts gedragen door een jonge man onze moeders of zelfs oma's.  Dit betekent dat een mooie, elegante en comfortabele cap zal altijd in de vraag en nooit zal worden uitgebracht in de circulatie.  Echter, niet alle zo eenvoudig.

Om geliefde Beanie heeft geleefd een lange tijd, en altijd blij met je nodig hebt om ervoor te zorgen dat het niet alleen bestond uit hoogwaardige materialen en kleurstoffen. Het is noodzakelijk om cap werd gekoppeld handen van deze meester en altijd met de hand.  Dingen met de hand gemaakt van hoge kwaliteit en unieke smaak omdat de meester zet in hen niet alleen hun vaardigheden, talent en tijd, maar zijn houding.

Dus, dit ding geheel origineel en exclusief.  Voor al haar deugden, knit hoeden met de hand gemaakt en kan dienen als een groot origineel relatiegeschenk uw medewerkers of uw klanten, partners en collega's.  Misschien is het een origineel souvenir gemaakt in de bedrijfskleuren en voorzien van het bedrijfslogo, zal dienen om de teamgeest te versterken onder werknemers.

Daarnaast is er een functionele en stijlvolle souvenir ongekende publiciteit stunt.  Voor een elegante, met de hand gebreide cap zal niet onopgemerkt blijven, en nooit uit de mode raakt. Gebaseerd op materialen www.jemper.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Brei Badmode

neemt een hoed, gebreide baret, breien