over breien

 

Haak hoeden

Gebreide muts comfortabel en warme muts. Caps zijn anders: met rand, revers, met de oren, met een piek, met de velden baretten. Patronen voor hoeden geplukt bol, in reliëf: "Dambord", "Shell", "hobbels" magnificent kolommen. Brei hoeden naar de maat van de omtrek van het hoofd.  Bij het meten van een centimeter passeert het bolle gedeelte van de achterkant van het hoofd, het vastleggen van de uiteinden van de oren, het voorhoofd boven de wenkbrauwen. Deze meting is de grootte van de caps.

Cap is gemaakt in deze volgorde: 1. Breipatroon staal.  Bereken het aantal van de lussen van de keten om te beginnen met op haar hoofd en het aantal kolommen op 1 cm van het patroon, bijvoorbeeld, hoofdomtrek 55 cm, 1 cm 2 kolom. Daarom moeten we een keten van 110 loops (2 X 55).  2. Brei de belangrijkste (rechte) deel van de kroon hoogte van 1518 cm (het patroon). 3. Brei onderkant straal van 78 cm

4. Brei revers, hoofdband, muts, veld (patroon). 5. Steek de stukken (het rechte deel van een velg en een vizier).  Hoeden zijn gebreid op verschillende manieren: start van de onderkant midden of onderaan rond of in uitgebreide vorm. Hoeden versierd met borduurwerk, kwasten, pompons.

Cap met revers van de grootte van de 56 ste dop 100 120 g fijn garen 32 / 2 (68 draden), mohair, 5560, de haak 3. Brei kap van de bodem in een cirkel op de tekening patroon (Fig. 66).  Rim apart breien. Patroon hoedjes: main (direct) een deel van de gebreide sc verdeeld over 2 doses (Fig. 67) met een of 23 kleuren draad, afwisselende kleuren in 45 rijen.

Voor een voorbeeld gebreide keten van 20 lussen. 1e nld: 2 st stijging van * in elke lus ketens breien sc verdeeld over twee doses (geïnjecteerd in de haak keten lus, pak de draad wordt door de lus van de ketting Eagle Eye 2 lussen..  Leg draad provyazyvayut een lus, garen over en pak provyazyvayut twee lussen (Fig.  68).

2e nld: 2 st stijgen * in het midden van elke kolom van de onderste rij van breien v verdeeld over 2 doses (Fig. 69). Derde rij en alle daaropvolgende breien, als de 2e rij. Keten van de lucht lus, berekend zoals hierboven beschreven, sluit polustolbikom (zie Fig. 38 a, b), en brei dan in een spiraal hoofdlijn van 15 18 cm

Inschrijven bodem. De eerste, gelijkmatig over het hele gamma trekt 10 kolommen. De volgende drie ronden brei patroon onveranderd. Dan, gelijkmatig over het gehele bereik vermindert nog eens 6 kolommen.  Drie breien cirkel zonder het patroon.

De zeven cirkels vermindert elke derde kolom, dan is elk van de 2e kolom, maar er zullen 1415 kolommen in een cirkel.  De overige kolommen zijn opgepikt door de naald en trek samen. Rim knit twee-weg patroon "spike" (Fig.  70 schema om het patroon in Fig. 71) een of twee van de drie kleuren van de draad, afwisselend in twee rijen van het patroon. Garen tot de rand dikke of neem 32 / 2 in 810 draden. Hook 3, 4. Om te beginnen een keten hoofdband gebreide muts van de grootte van een veelvoud van 3 + 1 lus (voor symmetrie).

Voor een steekproef van 19 loops (3X6 + 1). 1e rij: drie lussen stijgen, een kolom met een omslag breien in 6e keten lus aan het eind. Het recht van de kolom met de omslag via een lus van de ketting breien tuberculum van 03 april yo hoogte van 1 cm aan de linkerkant van de bar * met een omslag, een derde lus ketens breien een kolom met een omslag, aan de voet van de vorige kolom breien bump *.  Aan het eind van rij 1 kolom met een omslag breien in de laatste lus van de keten.

2e rij: drie lussen stijgen, een kolom met een omslag breien in de voorlaatste kolom van de onderste rij met een omslag (een knobbeltje), * het recht van de kolom met gebreide yo, in de laatste lus van de onderste rij van de tuberkels, tuberculum van de drie brei- vier jaar * in de loop van de volgende kolom met een kolom van gebreide yo yo met in de vorige lus breien tuberkel tuberkel *. Aan het einde van de kolom met het aantal jaar in de derde lus lift van de onderste rij.

Derde rij en alle daaropvolgende breien, als de 2e rij (het veranderen van de richting van de kolommen met een omslag heuvels naar rechts of links).  Rim genaaid in een cirkel.  Putting zijn gezicht naar de verkeerde kant van een cap (binnen), genaaid randen. Dan is de velg is plaats voor de voorkant van de kap. Revers kunnen aan elkaar worden gebreid met een expliciet onderdeel van een kap op de tekening patroon (Fig. 72).

Om deze cap bilaterale patronen kunnen gebruiken. Brei in een cirkel of in een uitgebreide vorm van een stroperige manier. Patroon: Patroon 1 (Fig.  73). Om te beginnen met hoeden breien ketting, een veelvoud van 6 + 1 lus (voor symmetrie). Voorbeeld van 19 loops (63 + 1) voor de uitgebreide vorm van een viskeuze twee-weg (zie "Hoe kan ik breien een korte haak").

1e nld: 2 st stijging van * in elke lus van de ketting kolom met jaar. 2e nld: 2 st lifting gezicht * 3 kolom (zie figuur 24, 25. ), 3 averecht kolom (zie Fig. 26, 27) *. Aan het einde van een aantal gebreide stijl met een omslag in de laatste lus van de keten. 3e nld: 2 st stijgen, over de drie gezichts * brei 3 av kolom, de drie averecht breien drie gezichts-bar *. Aan het einde van de kolom met het aantal van Yo brei de 2e lus lift van de onderste rij.

4e samen te werken voor alle even rijen van breien, als de 2e rij. 5e samenwerken voor alle oneven rijen brei als 3e rij. Bij het breien in een cirkel dit patroon in een rij over het gezicht gezicht bars breien, averecht op averecht.  Haak hoeden, kunt u gebruik maken van verschillende combinaties van gezichts-en averecht kolommen in een rij: 1 X 1 (zie fig. 169.) 2X2 (Fig. 74), 33 (zie figuur 73.), 4X4. Het resulterende patroon heet de "rubber band".

De bottom opstellen, net als in de vorige kap.  Beanie hoeden met oren naar een grootte 55 tot 80 100 g wol van medium dikte. Hook 3. Gebreide cap van de onderkant van de tekening patroon (ris.75). Een keten van vijf lucht-lus verbindt polustolbikom.

Elke cirkel is aangesloten ook polustolbikom (laatste kolom wordt aangesloten op de 2e loop van de lift): 1e ronde: 2 lussen stijgen, * 18 kolommen met een ketting omslag breien cirkel.  2e ronde: 2 lussen stijgen, * een kolom met een omslag in elke 2e lus van de ondergrens van brei 2 kolom met een omslag (tot op de bodem te verbeteren) .* 3e ronde: 2 lussen stijgen, * in de 1e en 2e lus breien een post met een jaar, elke derde kolom met 2 jaar .* In de volgende ronde in elke 4-e lus van de ondergrens van brei 2 kolom met een omslag, naast elke 5e, 6e en enz. Wanneer de straal van de cirkel zal gelijk zijn aan 78 cm, schakelaar op "knoppen" (Fig.

76, het circuit patroon in Fig. 77) design. 1e ronde: een loop expansie, * v in elke v rond brei de onderkant van de cirkel.  2e ronde: 3 lussen stijgen, * tussen elke kolom van de onderste kwab breien cirkel met drie 1 cm in de hoogte yo 3e cirkel: een lus uitbreiding, * tussen elke tubercle breien sc. 4e ronde en brei al zelfs, zoals de 2e ronde. 5e wielen zijn vreemde brei als de 3e ronde.

Hoe te haken hoeden, Bind het hoofd kap hoogte 1315 cm, bepalen de locatie voor de oren (zie Fig. 75). Alle kolommen verdelen de cirkel in 6 gelijke delen. Twee delen (zie Fig.  75) de basis brei patroon knobbeltjes of sc. Om de lengte van de oren dragen van een hoed op je hoofd vast te stellen en meet de afstand van de rand van de kap naar het midden van de kin.  Niet dovyazav 45 cm lengte aan het einde van het oor, trekt een lus met een of de andere in elke rij.

Make Wanneer de resterende 56 kolommen en naai stroken van lengte 1517 cm, of voor het binden aan de ene kant van de lus (Fig.  78), en naai de knopen aan met verschillende kleuren mutsen. U kunt ook naaien linten. De hele kap aan de rand gebonden v, omhoog te trekken naar het hoofd omtrek.  Op de cap, mid-bottom, bevestigt u de pompoen of borstel. Pompons als volgt gemaakt.  Van karton knip twee identieke cirkels met een diameter van 5,5 cm 6

In het midden een gat van 1 tot 1,5 cm  Plakjes op elkaar gestapeld en omstrengelen draad van de naald (fig. 79, a) volledig te vullen van het binnenste gat (afb. 79, b).  Alle wonden filament (Fig.  79,) knippen met een schaar langs de buitenkant van de cirkel. Druk dan de kleine cirkels, die tussen hen een sterke draad haspel (10 tot 03 februari toevoeging of iris) en een strak geknoopt filamenten (Fig.

79 g).  Kartonnen cirkels gesneden en verwijderd en de keurig gelijk pompon schaar (afb. 79, g). Bob wel monofoon of gekleurd. Eindigt sterke draad naaien pompom naar het midden van de onderste dop. Soms is een hoed versierd met een borstel op het snoer. Het is gemaakt geweven, een 9-10cm

een draad nemen in een paar toevoegingen, een 25-30cm  Twee mensen draai de uiteinden in tegengestelde richting met beide handen.  Wanneer de verzwakte draad zal draaien, een van de coolste, met een hand (de andere houdt het snoer strak) duurt in het midden van de gedraaide draad en gaat zijn tweede einde. Draad moet worden strak.

Centrum voor de draad is het einde van het snoer. Iedereen die houdt het midden van de gloeidraad moet geleidelijk aan het verplaatsen van de rechter-en linkerhand op het snoer is 34 cm, om te verhuizen naar de uiteinden. De draad zelf is gedraaid. Koord knoop, waardoor de uiteinden aan de pols bevestigen (Fig.

80, a). Brush een 5 8 cm kartonnen nemen dezelfde lengte en het gewoon wond de draad 2030. Van het ene uiteinde van de draden zijn afgesneden met een schaar. Het blijkt de bundel van dezelfde lengte van de draad. Deze bundel wordt geplaatst tussen de uiteinden van het snoer en bind in het centrum van twee knooppunten (Fig.  80, b).

Dan wordt de hele zooi van draden naar beneden gaat, als met betrekking tot de uiteinden van het koord (fig. 80, c).  Neem de draad 3 keer langer dan de pols, en wikkel het haar op een afstand van een 1,5 cm van de punt, de borstel stevig met elkaar verbonden. Hier krijg je een head borstel (fig. 80, d).

Einde van het garen trimmen met een schaar.  De afgewerkte borstel uiteinde van het snoer is bevestigd aan het midden van de bodem. Related werkt: Op basis van materialen iskussnica.ru

haak, haken, breien regeling treedt, yo