over breien

 

Mutsen gebreid

Hoeden gebreide neemt

De herfst en winter - een tijd waarin we nadenken over wat moeten we tot aan het haar en de zeer hoofd van de koude te beschermen? Weet ook dat als je hoofd warm, en dan vries zal veel minder - de meeste warmte gaat er doorheen. De nieuwe herfst-winter 2010-2011 modeontwerpers bieden een grote selectie van hoeden voor alle weersomstandigheden en stijl. Brei caps.

Dit seizoen, dins gebreide mutsen, echter, evenals in voorgaande seizoenen, zijn in de mode.  Dit visnet, bedoeld voor warmer hoeden, gebreide mutsen en kleurrijk. Speciaal gebreide mutsen zijn modieuze imitatie met de hand gebreid.  Hoeden met oorwarmers.

Moeilijk te winter denken hoeden-ushanok.  Deze doppen perfect beschermen je oren en hoofd van de vrieskou. In het nieuwe seizoen, zoals caps opnieuw relevant.  Gebruikt om ze te vervaardigen, natuurlijke en kunstmatige bont.  Bontmutsen.  Fur, in de nieuwe herfst-winter 2010-2011, de meest modieuze materiaal. Zo gefascineerd door mode-bont niet opgelet en hoeden.

Deel vacht baretten, cap. Of klein, strakke hoofd en het sluiten van zijn oren.  Een hoed.  Hoed - de meest elegante hoed, waardoor de vrouw een charme.

Natuurlijk is dit seizoen, ontwerpers niet onbeheerd, deze hoofdtooi. Relevant - breedgerande hoeden in de stijl van Mary Kalos.  Deep - de vorm van mannen.  Of meer originele: potten of cilinders.  Alain Sazonov, vooral voor LadyOk. Gebaseerd op materialen ladyok.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Fashion Knitting

neemt een pet, opengewerkte breien