over breien

 

Verleidt u te breien hoeden en slikken

Zodra u leren hoe zelfverzekerd genoeg zijn om naalden of haak te behandelen, je volledig absorberen en weg te breien caps dragen. Waarom hoeden, omdat er iets groot en er is geen bulk kracht en vertrouwen, en het hoedje kennis is voldoende. Vooral als mislukte ontwikkelingen, dan kunt u altijd snel op te lossen of niet te verbinden favoriet bijvoorbeeld.

Knitting hoeden spaken waard onmiddellijk gesplitst doppen op de wijze van hun productie. Immers, geen zin om een ​​dikke, winter stropdas cap haak. Het is veel makkelijker en logischer zou zijn om de dikke spaken en op een avond naar een nieuwe garderobe items award. Omgekeerd, als u wilt koppelen aan een flirterig de zomer hoed opengewerkte kant, dan zou het dom zijn om te lijden van de spaken, als een haak voor de baan en werd bedacht.

Dus voor de winter breien mutsen is dit een prioritaire taak voor een liefhebbende moeder. Crocheting Hoeden zoals hierboven vermeld, modieuze zomer cap met kleurrijke bloemen, is het het beste om een ​​haak. Naast de tank tops, jassen en sjaals, cap die op deze manier bekomen we de lucht, het licht en niet warm. Ze kunnen worden gedragen in alle weersomstandigheden, zelfs in de heetste. Zoek een netwerkdiagrammen gehaakte mutsen eenvoudig.

In ieder geval ter plaatse of online, bent u bereid om een ​​advies over uw ideeën te delen, advies geven en alles in de regeling te tonen. Maar elke hoeden zien er het beste in kinderen het hoofd. Grootmoeders en moeders beginnen Knitting kinderen hoeden voordat de baby geboren is aan de tijd van zijn geboorte, had iets te laten zien aan verwanten te sluiten.

Het correct is aangesloten cap in staat zal zijn om herhaaldelijk benadrukt de charme van de kinderen het hoofd. Schema's knit spaken caps kan zelfs worden geproduceerd in de geest van hun eigen ervaren breiers. Als je begrijpt het principe van de lussen hebben enige kennis van het tellen en prognoses, je gedrag en eigenschappen van verschillende soorten breigaren kennen, is het waarschijnlijk dat samenstellen jezelf en het ontwerpen van een model hoeden. Gebaseerd op materialen tvoiotdyh.ru

breien, haken diagrammen, breien mutsen, cap