over breien

 

Breien hoeden

Gebreide caps zijn ideaal voor beginners om te leren breien. Knitting hoeden jaarGebreide caps voor kinderen is zeer eenvoudig en begrijpelijk, zelfs voor een beginner. Dan kunt u leren breien mutsen en zomer mode, en hoeden in de stijl van de hippies, en dan breien baretten. Breien hoeden en misschien spaken en met de haak.

Voordat u met een gehaakte mutsen te beginnen, maak een patroon-gebaseerd en deze naar de gewenste stijl toe te passen. Brei caps moeten beginnen met het verwijderen van de maatstaven: Meet de omtrek van het hoofd, dan is de afstand van de bovenste rand van de hoed aan de voorkant, achterkant en zijkanten, alsmede vanaf de top op het tijdelijke kant. Typisch, breien mutsen breien begint met de rand van tandvlees.

Knitting hoeden mohair breien is niet mogelijk zonder voering of toevoegen aan een reeks van mohair wol.  Een  gehaakte mutsen haak begint aan de top van de dop en dan wraps rond. Dus overweeg breien hoeden.  Breien hoeden gaat uit van vijf lucht-lus en gesloten in een ring. Vervolgens breien caps blijft rond de cirkel, om te beginnen elke regel met 3 lussen

in plaats van tillen een deel van de 1e kolom met een omslag en eindigt in de laatste kolom van de verbinding lucht lus.  1e rij - van een ringlet vyvyazyvaetsya 12 kolommen met yo.  2e rij - 3 lussen lift-serie, een kolom met een omslag, 2 lucht lus van 12 keer te herhalen.

3e rij - de tweede, maar in elke kolom, brei tot 2 bar met Yo.  4e en 5e rijen - een kolom met een omslag, 2 lucht lus 24 keer herhalen, terwijl de kolommen aan te binden over een kolom van de vorige rij.  6e rij - als de derde rij.  7e, 8e, 12e 15e series - zoals de 4de rij, maar herhaal het breien tralies 48 keer.  9e, 10e en 11e rijen - een kolom met een omslag, een lucht-loop, een kolom met een omslag volgende kolom, 2 lucht lus 24 keer te herhalen.

16de rij - brei 144 v in elke kolom met een omslag op de v, in de boog van de lucht lus, 2 kolom zonder jaar . 17de rij - 3 lucht loops stijgen, dan is de volgende kolom 2 v, 2 trekstang met onafgewerkte yo, waardoor ze een vertex, dan los 72 keer.  18e rij - brei 72 sc.  Voor de top kun je vyvyazat kleine bal van drie lucht-loops en sluit in een ring.

Volgende, het band met 2 v in elke v rond brei 2 rijen en afwerking, zoals ze begon, met drie lussen. Trek vervolgens af en naai de bovenkant, het bevestigen van het aan de verkeerde kant.  Typ het woord blauw in een artikel wordt een overzicht Knitting hoeden Gebaseerd op materialen www.garmoniavdome.ru

neemt, breien hoeden, hoed, gebreide baret, yo