over breien

 

Babyslofjes breien

Hoeveel kost een kind nodig pinetok? Een paar is niet genoeg, het is zeker, twee, ook. We hadden vijf paar, waarschijnlijk. Een schreef, aan de andere goot water of soep, stapte op natte vloer, etc. Daarom stel ik voor om een ​​kind pinetok vele spaken op te leggen! Nadat haar moeder rukodelnichat de vreugde en de jongen vindt het niet erg hem warm en gezellig.     Vergeet niet, waren we geleerd Pkak op school breinaalden?

We draaiden hun neus en zeggen dat het leven is uw knit wij zijn niet handig, kunnen we iets te kopen in de winkel voorstellen. Een leraar geduldig blijven om ons te leren breien en voorzichtig gleed tijdschriften als Breinaalden.

Ik weet nog hoe de lessen werken we begonnen met breinaalden eenvoudige modellen, zoals breien sjaals pretentieloze, dan sokken en slippers, en zelfs breien rasmmatrivali regeling pinetok meisje dat jongere broers en zussen, gefokt voor hun baby booties breien of haak.     Maar er was iets dat ik werd afgeleid in zijn artikel "?" Ik heb al verteld hoe je een mooie schoenen voor onze kinderen stropdas, maar vandaag wilde ik met jullie delen een andere manier van paring (zie foto).

Verrassend, een mooie baby booties breien kan elke moeder-handwerkster te sluiten. Hieronder is een diagram van de fokkerij. . Wij verzamelen 35 loops en brei patroon kousen breien, terwijl we aan beide zijden van het blad toe te voegen na de eerste en de voorlaatste, en aan beide zijden van het midden van een lus. Toevoegingen doen in elke andere rij 3 keer.     (Contrasterende kleur).

De eerste rij breien alle gezichts-scharnier, de tweede rij alle averecht. Derde rij: K1, yo * 1, 2 personen samen .* breien tot het eind. Vierde rij: averecht alles. Vijfde rij: alle gezicht. Zesde rij: averecht alles. Ga naar de oorspronkelijke kleur en brei als volgt (7ryad): Buig de rand in de helft door de gaten en provyazyvaem langs een lus met de naald en een lus langs de voorkant.     En zo verder tot het einde van Krai.

Van 8 tot 20-serie in ribbelsteek steek, dat wil zeggen gezichts-lussen in alle rangen, zowel in de persoonlijke serie, en averecht. . Om dit te doen, brei 19 loops, en vervolgens laat ze open (en de laatste 19 paragraaf, ook) en brei slechts 9 secundaire loops:. * 8 personen, een eenvoudige tekening, draai, averecht 8 loops en 2 samen izn, Turn * herhaal 8 keer. Brei vervolgens gezicht negen secundaire loops, en 11P. aan de linkerkant. Volgende rij breien averecht.     kant voor 2 personen. * 2 individuen.

Echter een jaar, een individu., * Herhaal tot het eind, 2 personen. Volgende rij averecht alles. Brei dan 10 naalden in tricotsteek (kenteken van lussen in de persoonlijke en izn. Seamy in een rij), en de volgende 6 naalden in ribbelsteek (contrasterende kleur). Het sluiten van de lussen in een keer.

Alle pinetok klaar, naaien, passeren kant en geniet van uw baby. Echter, terwijl slechts een     Ga direct door naar de tweede paring Booties. - Op basis van materialen detkikarapuzi.ru

pinetok breien, breien booties, yo, grafieken breien booties, yo