over breien

 

Booties wollen sokken in plaats daarvan

Laarsjes - het is de schoenen met zachte zolen voor kleine kinderen. Laarsjes gemaakt voor decoratieve doeleinden, om de kleine benen warm, naar huis gaan voor een wandeling in de kinderwagen en bewonder hen. Booties kan perfect worden gebruikt in plaats van wollen sokken. Daarnaast helpen ze compleet het beeld van de schattige kleine kinderen bij afsluiten "out" of op de foto. Omdat ze zo verschillend, mooi, mooi.

Knitting pinetok op de naalden: Baby schoenen en sokken breien dat klopt - in slechts twee naalden. Aantal loops bepalen de monstervolume en benen rond de enkels. Kousenband breien een paar rijen.     Hun aantal moet voldoende zijn om pagolenki - dat wil zeggen, het interval vanaf het begin van de hiel tot de enkel. Tel dan de half lus en mark (bijvoorbeeld gekleurd draad) centrum, een vreemde lus.

Tie en nog veel meer kousenband zwaar, maar in elke rij om twee yo: een voor en een na de centrale lus. Dit deel van de sok is de afstand van de voet naar de grote teen lift.     Het aantal rijen, te bepalen, het toepassen van direct aan de voet van het breien. Nu, brei 6 nld in St st zonder de toevoeging van lussen.

Waar het platte doek .- voorste gedeelte van de sok. verder kousenband viskeuze, vermindering van het aantal van vier door de lus, een aan het begin breien, een andere aan het einde van de baan en een in de voorkant van de centrale lus, en na het. So. af te trekken, brei 8 rijen. De laatste rij af te sluiten in any way. Doek gevouwen in half: het zal herhalen het profiel benen.     Doe dan mee kettelnym naad (butt) en de zijkant onderaan.

Als het eerste nummer werd gekozen in een strakke of voeten hoog optillen, dan naai de kant mag niet eindigen. Deze sokken worden aangetrokken niet alleen gemakkelijk te breien. Als ze protrutsya, de bodem kan worden gesneden, zijnaad en nadvyazat weer oplossen. En als je het onderste stukje leer of canvas naaien, geschikt zijn om de grootte van de zolen, is het resultaat slippers.

Ze kunnen borduren op breien kousen draad van heldere kleuren. (.. Artikel op basis van de website http:// avemeri Door Ru) Materialen: wol of heel wat van katoenen garens.     Beschrijving van de werkzaamheden U moet eerst een verbinding maken met de zolen pinetok. Bind een reeks van 12 lucht loop, dan treedt Art. b / n op de derde lus vanaf het begin van de keten.

De ketting Tie aan beide zijden van de kunst. w / o vier keer toe te voegen aan de twee lussen aan elke kant van de voet - van de teen en hiel - eerst 3 eetlepels en daarna tot 2 eetlepels.. Door de koppeling van de enige verandering in de filamenten van een andere primaire kleur en associate kunst. b / n van de twee cirkels kant, provyazyvaya elk item. een loop station. op de bodem. Merk op dat het beter is niet te breien in een spiraal - in dit geval voorzien een andere uvetom niet mooi.

Elke rij is beter te eindigen van de eerste lus polustolbikom vorige rij en de volgende rij te beginnen met een lucht-lus voor het heffen van.     Brei twee rijen kant, vouw langs de booties, en bepalen de loop van waaruit je begint vyvyazyvat sok: gemeten vanaf de centrale lus van acht loop naar rechts en naar links en otmettekraynie lus met een draad van een andere kleur.

Stretching draad onder de gemarkeerde lus, das 8 van art. met jaar, de introductie van de haak in de loop elke seconde spoor. In plaats van de wollen sokken breien booties pinetokDe volgende rij brei 4 el. s / n na elke andere kunst. de vorige rij. De sok is gemaakt. Ter versterking van de teen, trek de draad aan de kant en brei langs de teen 6 eetlepels. b / n.

Nu kun je naar laarzen. Tie zijn kunst. s / n op elk station. vorige serie, een serie polustolbikom afwerking, en de volgende serie begint twee lussen voor het heffen van lucht. Uitvoeren als vier rijen. Sapozhok voltooid.

Bind hem een ​​van een aantal van de kunst. w / o draad van contrasterende kleur, en binden aan de rand van de tanden: ze vormen een keten van drie Air sectie gemaakt tussen Art. b / n. Maak kant booties voor krimp: een keten van loops 40-50 gelijkspel semistable. Aan de uiteinden van de kant maken kwastjes of bloemen. Te hebben bleek bloemen op de laatste lus van de kant, doe 4 blaadjes - een keten van vijf lucht-loops.

U kunt iets anders te binden: de zolen vyvyazat aan een ketting van 15 op, de stropdas st. w / o 5 keer. Toe te voegen, net als in het eerste model. Door de koppeling van de enige vastbinden drie rijen van de kunst. b / n. Dan binden een ander stuk van dezelfde ovale, die zowel de boog en de tong booties zal dienen. Zet het op een kant en das st. w / n, prodevaya haak gelijktijdig in een kant loop en grendel booties.     De rode draad is het beter om een ​​contrasterende kleur te nemen.

Dezelfde draad en brei booties zelf - een serie van art. b / n en een reeks van art. s / n. Wijzig de draad. Das nog eens 4 rijen st. s / n, de laatste rij Brei een contrasterende kleur draad. Bind alle plinten volgende eeuw. b / n en de laatste serie - tanden. Bind het touw, plaatst u deze, stropdas. Het materiaal http:// lel.khv.ru

Laarsjes, haken, breien pinetok, yo