over breien

 

Brei booties is een genot

De geboorte van een kind - een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van vrouwen. Omdat het is aangesloten en dromen en hoop. Dus je wilt in de eerste dagen van het leven voor hem (of haar) het was gewoon de beste! Een van een reeks van vele problemen eerst schoenen voor je baby - is eenvoudig op te lossen.

Gebreide laarsjes - een plezier! Het werk snel en zeer interessant: ik wil eindeloos experimenteren met kleur, patronen en design, met behulp van borduurwerk, koorden, veters, etc. Pak de kleine resten van zacht gekleurde all-wol garen van gemiddelde dikte of speciaal gemengd, ontworpen voor pasgeborenen en voor het werk. In tegenstelling tot de sokken breien laarsjes voor de vereenvoudigde regeling.

Dit is te danken aan hun kleine omvang. In dit geval is het beter om niet te vertrouwen op de juistheid van de berekeningen en frequente primerkn. Typ in de spaken van 33 lussen (16 cm), die overeenkomt met de volume-maat voet bij de enkel, en in ribbelsteek patroon 14 rijen (3 cm). Ga dan naar de sok knit en das nog een 4-6 rijen.

Nu verdeel het breien in drie vlakke stukken. Als er een restant, toe te voegen aan het midden. In een aantal persoonlijke brei de eerste 11 loops (rechts lateraal), dan 11 lussen van het middelste gedeelte. Draai breien breien averecht kant en loop het midden. Voor het gemak in de loop rechts en links delen met de pinnen te verwijderen. Keer het werk gezicht.

Vanaf de volgende rij in het midden van de lus alleen. Lengte van de Parts - Van de afstand tot de basis van de pink enkels (ongeveer 5 cm). Vyvyazyvanie "huig" finish averechte kant. Aan de voorzijde en van het centrum naar de rechterkant van het scharnier van de rand banding loops "riet" type van elk metaal rand op een scharnier.

Knitting draai aan de achterzijde en brei rechterzijde van de lus, ze pre-re-shoot met pennen op de naald. De volgende personen. sommige breien in de volgende volgorde: - de rechterzijde scharnier. onderdelen - scharnieren, gerekruteerd uit edge banding "tong" - de lus van de rand van banding "riet" - complete series provyazyvaya loop linkerkant. een deel van de pre-re-shoot ze met pinnen op de naald. In alle lussen.

Ga naar de kousenband patroon 06.08 en brei rijen. In elk van de volgende vier personen. serie weg te nemen een van de vier tabbladen aan het begin en het einde van de serie en twee lussen op de "tong". Als het aantal lussen omgevingen. van de oneven, de centrale provyazyvayte en de naburige twee loops samen. Als zelfs, in het centrum, dubbel-brei de twee lussen samen. Het werk volgende av, dovyazav naar het midden. Dan thread oborvite.

Open lus steek van het centrum gebreide steek "lus de lus. ' De rest van de stof naaien een verticale naad. Ook doet de tweede Booties. Op basis van materialen VSE-sama.ru

Gerelateerde berichten:
  1. haak

regeling, jurk, booties, patroon