over breien

 

Breinaalden pinetok

Om Knitting pinetok Je hebt nodig: 25 gram blauwe garen Super Baby (70% polyacryl, 30% wol, 107m/25g) rechte naalden № 2,5, 4 knoppen. Kousenband: voor-en averecht rijen - gezicht scharnier. Het gat voor de knoppen: een om de lus en in de volgende rij over zijn kiezen te sluiten. Dichtheid breien Shawl knit 30 loops en 64 rijen = 10h10sm. Knitting pinetok spaken. eerste deel van de boot: Verdien 17 loops en brei in ribbelsteek rand tussen.

Na 22 rijen van ingelegde rand loops opengelaten. DEEL Bootleg: Verdien 36 loops en brei in ribbelsteek rand tussen, terwijl in de 5de rij, evenals in de 17e rij, terug te trekken telkens vier lussen vanaf de linkerkant, gerund door een gat voor de knoppen. Tot en met 22 rijen van ingelegde rand dicht bij de linkerrand van de acht lussen voor de komende 11 lussen aan de voorzijde van de band kousenband viskeuze, en de resterende 17 lussen open gelaten.

Na een reeks van 44 mozaïek rand loops opengelaten.     Nu vertaald in 17 spaken in afwachting van scharnieren aan de rechterkant, rechts van de voorzijde van de wijzerplaat 11 loops, vertaald in 11 spaken voorkant van het scharnier, de linkerzijde van de voorkant van de wijzerplaat 11 loops en overgedragen aan de spaken van de op handen zijnde 17 lussen een deel = 67 boot lus . In alle scharnieren 12 ryadoy in ribbelsteek steek.

Nu, aan beide zijden open blijven tot 28 loops en 11 lussen in het midden te binden de enige kousenband st. Op hetzelfde moment aan de buitenkant aan het eind van elke rij provyazyvat 11e loop van de basis van de volgende luie lussen langs de voorkant, aan de binnenzijde aan het eind van elke rij het uitvoeren van een eenvoudige broche (= verwijder de 11-ste loop van de voet, na de hangende lus brei voor en uit te breiden zijn gehuurd door de lus).

Brei zolang beide kanten niet in behandeling blijven voor zes loops. Lussen te sluiten. TWEE booties: te breien symmetrisch. AFWERKING: Ren terug naad en de hiel top.     Naai de knopen aan.

Gebruik het materiaal gepubliceerd in het tijdschrift "Sabrina Baby", № 5 / 2010.

booties, breien pinetok, breien, kleding