over breien

 

Breinaalden pinetok

Om Knitting pinetok heb je nodig: • 80 cm breed satijnen lint 11 mm.  Eraser.  Anders, k2, averecht twee.  De voorkant.

Facial-serie - voor loop, averecht rijen - av lus, een reeks cirkelvormige breien gezicht.  Garter.  Gezichts-en averecht rijen - gezicht scharnier.  Beschrijving van het werk.  Kleur van de draad Confetti kleur wijzerplaat 32 (36) loops en verspreid ze op vier naalden kousen.

Om de toekomst pinetok binden zes-round serie in ribbelsteek boot.  Brei vervolgens steek de voorkant, met het midden van de hiel - het begin van een ronde-serie.  Op het hoogtepunt van de toppen van 6 cm aan een reeks van ronde gaten met een riem uit te voeren om te trekken (dat wil zeggen, * brei 2 st langs de voorkant, 1 jaar, rep uit *).  Bij alle gelijkspel lussen voor een ronde voorzijde series, brei dan het gezicht 8 (9) lus van de 1e naald en loop W 2e spaken.

Nadat deze band voor de bovenkant alleen op deze 10 (12) scharnierend kousenband directe en inverse-serie, een totaal van de laatste 5 (6) lussen van de 2e naald en de eerste 5 (6) loops derde spaken, de andere lus gereserveerd.  In 4 (5) cm boven om te beginnen met het breien op alle loops cirkelvormige rijen ribbelsteek, en het begin van een ronde-serie is nu voor 10 (12) lus front.

In de 1ste reeks cirkelvormige breien aan een spaak van de 1e 10 (12) de bovenkant van de lus, de 2e naald vyvyazat 10 (12) st van edge banding en bind ze aan de volgende uitgestelde zes lussen, slechts 16 (18) loops, op de derde voor een spaak te breien van de hiel de komende 10 (12) hangt af van een spaak van de 4e tot de resterende 6 loops en Kantfineren vyvyazat van 10 (12) loops stropdas, met 16 (18) st.  In 9 (11) van de cirkelvormige rijen van lussen om de aftrekking uitvoeren op de 1e en 3e naalden.

Om dit te doen, de eerste twee lussen in draad breien (verwijder de eerste lus als het gezicht, een gezicht en strek het over het verwijderde lus) en brei de laatste twee lussen langs de voorkant.  Deze herhaalde aftrekking 3 (4) maal elk in de 2e ronde rij.  2 lussen blijven op de eerste en derde naalden.  Link heeft een aantal cirkelvormige averecht, vervolgens over te dragen aan een lus van de 1e en 3e naalden op de 2e en 4e naald.

De overige 18 (20) loops vouwen en steek breien steek.  Vouw de satijnen lint in de helft, afgesneden van de toppen van haar schuin, uit te strekken over een aantal gaten en bind een boog.  Het lijkt te zijn, Booties klaar!  Materialen uit het tijdschrift "Sabrina", № 6, 2007, "Baby". Gebaseerd op materialen klubochek.net

Breien, booties, breien pinetok, yo