over breien

 

Breinaalden pinetok het is niet moeilijk

Heeft u of iemand die je kent is verschenen kind? Natuurlijk zijn de toekomstige moeder en vele familieleden verzameld op voorhand alles wat je nodig zou kunnen hebben baby. Oude tradities vereisen een zwangere vrouw niet om iets dat betrekking heeft op de bescherming van de toekomstige baby vanaf de geboorte te doen - een mysterie dat niet kan worden gepland, en de angst dat er iets mis gaat, nee, nee, ja verstoord.

Maar ondanks dit, na de geboorte, weinig gebrek aan de dop, luiers, bedjes, kinderwagens en fleece dekens.  Er is een stuk van de kledingkast kind, die is absoluut noodzakelijk is en die soms het hoofd wordt gezien. Het  schoentjes voor pasgeborenen. Babyslofjes je kunt doen met hun handen:  breinaalden of haken pinetok - het is niet moeilijk.

Present  gebreide laarsjes voor de verjaardag van de baby's - wat wordt gedaan met zijn eigen handen, zal u nog meer. Nou, voor mijn baby booties stropdas is een must. U kunt experimenteren, en u kunt gebruik maken van kant regeling knit pinetok. Dus, wat zal het duren?  U weet heel goed dat babyhuid is zeer gevoelig, zo serieus overwegen in welke draad je gebruikt voor het breien van pinetok.

Hier hebben de voorkeur biologisch katoenen draden.  Ze zullen niet de huid irriteren en zijn aangenaam om aan te raken. Echter, voor het koude seizoen is perfect, en dergelijk materiaal zoals acryl.  Deze draad, maar synthetisch, maar zacht en warm.  Natuurlijk, je booties is te versieren, als decoratie zou ik materialen zoals satijn lint te gebruiken in, decoratieve koorden of linten, self-geweven kant, enz.

Sommige raden het gebruik van verschillende kralen, pailletten en steentjes. Ja, deze decoratieve items. Tuurlijk, versieren slofjes voor de baby, maar of ze veilig zijn? Is er niet een situatie waarin een baby is gewond op de pailletten of kralen scheuren? Naar onze mening, niet de moeite waard een dergelijk risico. Vooral borduren, breien en decoratieve versieren babyslofjes niet slechter.  Dus, hoe te breien booties? Vertel het een zeer toegankelijke en in detail.

Les "  Laarsjes voor Beginners "- om uw aandacht.  Breinaalden pinetok vereisen 5 kleine kousen naalden nummer 3 en 50 gram garen.   Typ in de spaken van de 40 loops, en door het sluiten van hen in de ring, verdeeld in vier spaken. Volgende vyvyazyvayte kauwgom, terwijl u niet gebonden aan zeven centimeter schema "K1, een verkeerde."

We hebben een gedeelte van de pinetok, enkelbrace om een ​​baby te zijn.  Vervolgens wordt het bovenste deel van de voet vyvyazhem onze pinetok. Om dit te laten werken om de naald nummer 1 heeft vier lussen te gaan met de naald nummer 2 (op de nld nummer 1 is nu veranderd 14 loops), moet de resterende 26 worden uitgesteld, waardoor de naalden. Nu provyazyvaem 18 rijen gezicht loops zijn slechts 14 loops, die onze nummer 1 zijn op de nld.

Nu is het tijd om een ​​groot deel van de buit te vormen.  Om dit te doen, typt u op de zijkanten van die alleen gerelateerd aan de top van de voet booties met 10 loops en sluit deze aan werken tot het moment dat we de lus naar links door ze op de nld als volgt: op de nld nummer 1 tot 14 loops (teen), de spaken van de nummer 2 en nummer 4 - tot 16 loops (laterale zijde) op de nld nummer 3 tot 14 loops (de hiel). Op uw spaken voor slechts 60 loops. Dit wordt gevolgd door een cirkel breien 9 rijen.

Een rij nummer 10 in breien samen de eerste twee en laatste twee lussen op de eerste en derde naalden (teen en hiel).  Nu hebben we het volgende beeld: 12 lussen op de nld nummer 1 (teen), 16 lussen op de nld nummer 2 (links), 12 lussen op de nld nummer 3 (hiel) en 16 lussen op de nld nummer 4 (rechts). Op het moment gereserveerd alle lussen, toen slechts 12 lussen op de nld nummer 1 (teen) en provyazyvaya hen, krijgen de zolen.

Het is belangrijk aan het einde van elke rij van de laatste lus van mond provyazyvat samen met de volgende lus van het aantal hangende is, wordt verkregen uit links en rechts. Als gevolg hiervan, je provyazhete dus alle loop kant porties. Het nu alleen nog de lus en de lus hiel sok te sluiten en randen naaien.  Breien pinetok haak - wat plezier.

Van  Breinaalden pinetok verschilt in dat de haken maakt het opnemen van een decoratieve technieken.  Booties worden verkregen uiterst slim.  By the way, kunt u alleen pinetok start uw creativiteit, maar het kan bij wijze van spreken, de eerste stap.  Dus, moet u waarvan de omvang zal afhangen van wat je hebt genomen een draad haak.

De dunne katoenen draad moet worden kleinere haak, en de acryl of wol - een beetje meer.  Onze twee-tone breien booties zijn zo bepalen welke kleur is de hoofd-en extra. U kunt een delicate roze en wit, blauw en wit, oranje en wit - het hangt allemaal af van je smaak, maar de hoofdkleur moet worden donkerder.  Laten we beginnen breien met een gehaakte pinetok vyvyazyvaniya voet.

Om dit te doen, de belangrijkste kleur associëren we een keten van 10 luchtfoto loops en rond de ovale vyvyazhem 8 cm lang, waarvan ongeveer 5-6 rijen rondom de keten vertegenwoordigt.  Nu, wanneer de voet klaar is, mentaal markeren de laatste rij van het ovaal en heeft twee rijen van provyazyvaem polustolbikami zonder yo. Ga dan verder te breien een andere 2-2,5 cm sc, zo vyvyazyvaya zijde "muren" van de voet pinetok. Nu verdelen de voet op de teen en hiel.

Sock provyazyvaem kolommen met een omslag, zodat het oppervlak van de teen was parallel aan de voet.  Na vyvyazali teen, hiel vyvyazyvaem kolommen met jaar. Wanneer de hiel klaar is vyvyazyvaem ronde gedeelte, passend enkel kind.  Een andere oorzaak voor decoratie, kunnen we het associëren met draden van verschillende kleur, kan het geregen en is gevestigd in verschillende delen van de gehaakte pinetok. Gebaseerd op materiaal van u-la-la.ru

schema van breien, haken booties, haak pinetok, haak