over breien

 

Gehaakte kousen breien buit opleveren

Kousen naalden 3 (5 spaken), katoen of wol  Dial in twee spaken 40 loops, ze te sluiten in de ring, te distribueren op 4 naalden (10 st op elke spaken). Brei 7 cm elastisch K1: 1izn in een cirkel, ongeveer 22 rijen. Werken aan een breinaald om een ​​verdere 4 lussen te gaan met naalden 2, ontvangen 14 loops, moet de resterende 26 worden uitgesteld of zo en liet hen op drie naalden, of de overdracht naar andere rondbreinld (en lijn) of de pin Breien.

Op 14 scharnierend front steek breien 18 rijen.  Een bovenste gedeelte van de voet.  Score op de zijkanten van de nieuw aangesloten top booties op 10 steken en in de werking van het resterende loops, de verdeling ervan op de naalden als volgt: een spaak in de eerste 14 loops (teen), de tweede en vierde van de 16 loops (laterale zijde), de derde een spaak 14 loops (de hiel). Het totaal van 60 lussen.

Brei 9 naalden kousenband viskeuze in een cirkel (afwisselend rijen en rijen van averecht front loops). Eindelijk, de tiende rij provyazyvaem samen de eerste twee en laatste twee lussen op de eerste en derde naalden (teen en hiel).  Remain: 12 st op een spaken (teen), 16 st op de twee spaken (links), 12 st op de drie spaken (hiel) en 16 lussen in 4 spaken (rechts). Een totaal van 56 lussen.

Tijdelijk otlozhitvse loops, loops dan 12 middelste gedeelte (teen) en brei ze uit de zool.  Brei steek de voorkant, aan het eind van elke rij van de laatste lus van mond provyazyvaem samen met de volgende lus van het aantal hangende is, wordt verkregen uit links en rechts. Als alle lussen zijdelen, sluit de lus en de lus sok hiel breien, naaien de rand van een gebreide steek.

Het bovenste deel van een cirkelvormige elastiekjes kunnen buigen naar buiten, en op de bodem, waar het tandvlees eindigt, schuift de ronde dunne tesemochku of lint.  Tweede laarsjes passen op dezelfde manier. Gebaseerd op materialen www.babyblog.ru

Gerelateerde berichten:
  1. gebreide Children's neemt

lus, booties, kleding, breien, breien naald