over breien

 

Breien booties

Breinaalden voor kinderen jonger dan 1 jaar booties. Brei booties sprak eenvoudig en gemakkelijk, zelfs voor beginners. Deze methode van breinaalden pinetok zeer licht en detail de stappen. Dus, lieve moeder en naaister beginners, deze versie van breien pinetok twee (2) de meest geschikte spaken. Voor het breien pinetok,. En dus, haak pinetok hebben we nodig: - Twee (2) welke kleur garen, in dit geval, roze en paars, - de gebruikelijke spaken.

1) Wij verzamelen de spaken 22 lussen van roze garen (ongeveer om 9 cm breed) en brei 62 toeren (ongeveer 14 cm) kousenband viskeuze (als je wilt kun je breien in tricotsteek). 2) Sluit vervolgens de acht loops, das de draad van paars en brei 63 loops maken met een aantal, 64 aantal averecht loops, 65, een aantal van gezicht loops     66 aantal averecht loops. 67 serie van het gezicht scharnier 68 Facial reeks scharnier 69, een aantal averecht loops     70-serie van gezichtsuitdrukkingen scharnier.

4) Dus, afwisselend vier rijen van verschillende kleuren, zou je paarse strepen 8, 7 en roze strepen. 5) De laatste en naai de eerste rij. 7) gaat aan de linkerkant van booties en verzamelen op de gestreepte gedeelte van de draad van beide zijden van punt 2 naar punt 2. Het resultaat was een sok. Naait een rechte lijn van punt 2 naar punt 3 (3-4 cm).

En de rest ook (van punt 3 naar punt 3) te verzamelen over het draad en het uitstellen van gedraaid hiel.     8) Net dragen breien booties seconden. Hier en klaar booties! Deze slofjes kunnen binden de haak om kant en pompom te maken. Bind een plezier.     Posted in Tags: op basis van hobby-rukodelie.ru

breien, breien booties, breien pinetok, booties, haken, kleding