over breien

 

Breien pinetok

Om knit pinetok nodig 30-50 g multi-gekleurde garens. Kleuren licht kiezen. Voor dit werk passen bij de resten van wol of katoen garens bulk. Booties gebreid op twee naalden 3 mm in ribbelst (elke rij is gebreid lussen van het gezicht).  Breien data pinetok gebruikt drie kleuren van de omvangrijke garen in vier naast: donkerblauw, wit en turquoise.

De berekeningen zijn gegeven in de 10e dimensie. Als u een groter formaat toe te voegen aan deze berekeningen, verschillende loops (4, 6, 8, etc.).  Eerste tally zolen.  Kies de 41-lus en knoop de twee series.

Centrale 21 ste loop markeren een draad kleur aan de plaatsbepaling. In de derde, vijfde en zevende rij te maken een aanvulling op de centrale lus, de tweede erna. In de even genummerde rijen jaar provyazyvayte front top, dus er was geen visnet omissies.  Door de koppeling van de enige pinetok donkerblauw draad, breigaren, type in turquoise.

Zijkanten vyvyazyvayte als volgt: brei vier rijen van turquoise draad, twee witte, vier rijen rug en twee rijen van turkoois blauw met donker blauwe draad. Volgende vyvyazyvayte sok. Om dit te doen, verdeel de lus in drie delen. Voor de laterale delen tot 19 loops, het centrale deel van de negen loops.  Bind een lus kant van 19 en 8, de centrale lus. Negende loop samen breien met de eerste lus van de andere kant van de voorkant loop van de bodem.  Draai het breien.

Tie loops acht gezicht, negen en een eerste lus langs de kant van de zelfkant. Draai het breien. Bind het middelste gedeelte, elke keer provyazyvaya aan het einde van de serie in de twee lussen samen (een lus en een centraal deel van de laterale lus). Toen op de zijkanten blijven op 10 steken, zijn gebreide sokken klaar.

Volgende Brei acht rijen op de 29-jaar-loops.  In de negende rij, doe de gaten voor de veters, provyazyvaya van de twee lussen langs de voorkant en het maken van een omslag. De afstand tussen de gaten is 4,3 loops. Brei dan drie rijen van donker blauw draad, twee rijen witte en twee rijen van turquoise draad.

Volgende rij Knit turquoise draad is: 1 voor, 1 omsl, herhaal tot het einde. In een aantal averechtse yo provyazyvayte gezicht hieronder om gevormd opengewerkte. Finish breien twee rijen van donker blauw draad.  Sluit de lus zonder aanscherping.  Naai klaar om te breien booties verticale naad aan de voorkant.

Van de kleurrijke draad kant sveyte, het prodernite in de gaten op de buit. Afzonderlijk te maken pompons en bevestig ze aan de uiteinden van schoenveters. Voor Knitting deze pinetok nodig garen Sandens Sisu (80% wol, 20% polyamide, 160 m/50g) op 50 g roze en donker paarse bloemen, naalden 2,5 en 3,4 serechka stof (2 meer en 2 minder), 2 knoppen voor uw site.  De dichtheid van het breien: 27 x 38 serie hangt af van het gladde oppervlak van de dikke naalden = 10 x 10cm.

Begin te breien deze booties met zolen: typ in dikke roze garen naalden 17-19-21 loops en altijd Brei in ribbelsteek. Voeg een derde reeks aan beide zijden van de binnenkant van de lus op 1 als volgt: in het interval tussen de twee lussen provyazyvayte  , Draaien de tussenliggende gloeidraad.  Herhaal aanvullingen elke 2-de toer 2 keer = 23-25-27 n. Brei vervolgens zonder toevoegingen 12/10/14 series en draai naar beneden over het volgende nummer op beide zijden van een lus.

Herhaal dit twee keer aftrekken elke 2e nld = 17-19-21 n. Daarna Knit top, het toevoegen van de juiste rand van het product scharnieren 7-7-8 aan de hiel. Brei 0-2-2 serie. Voeg vervolgens het product op de links op de binnenkant van een lus om de 2de reeks 7 keer = 31-33-36 n.  Aandacht!

In de buurt tot 13-15-17-m rijen om het juiste product in een keer voor het bovenste gedeelte 15-16-17.  Daarna, vanaf 21 tot 23-25-rij, Brei de linkerrand van artikel 15-16-17 van de binnenkant van de twee lussen van twee lussen langs elke zijde van de 2e serie 7 keer.  Voeg vervolgens de 22-24-28-D-nummer naar de juiste sectie 15-16-17 35-39-45 Bij het breien rijen, het resterende gedeelte 17-19-21 dichtbij  Montage: Verwijder de bovenste rand van een donker paarse garen op delicate naalden § 38-40-44 en brei steek voor 8 rijen. Sluit de lus.

Naai de booties groot hart en nasheyte naar hem een ​​beetje. Naai op de knop van de top naar het hart. Ren terug naad en steekvoet booties. Bind de tweede dergelijke booties.  Breien pinetok nodig 30-50 gram een ​​dunne acryl garen van blauw-groene kleur.  Booties haak 2.

Stop: knit schema in Fig. 4 en vervolgens 3 p. semistable. s / n.  Toe: Brei 7 st centrale 3p. van art. s / n, en naaien.  Tie al lid 3 p. patroon onder de regeling en afwerking breien.  De tweede gebreide sokjes ook.  Soorten loops: Air Loop (VA Om gehaakte opengewerkte pinetokn)  : In paragraaf soort haak, gooi het op de draad en uit te breiden door middel van n.  Sc (v. 6 / n)  : Hook in ketenen of een deel van de lagere p. en teken een nieuwe paragraaf, pak garen en brei 2 st op de haak in een keer.

Style met een omslag (v. s / n)  : Om de haak omslag te maken, voert u deze in een deel van de keten en trek een nieuwe paragraaf, paragraaf 3 aan de haak gebreide paren in 2 uur.  Polustolbik met een omslag (polust. s / n)  : Do yo haak op, haak-type in een deel van de keten en trek een nieuwe paragraaf, paragraaf 3 aan de haak breien in een keer.  De verbindende kolom (soed. cent.)  : Haak type in de post-keten, pak een draad en rek het per afdeling en lid van de keten op de haak.  1e blz.: Art. s / n.;

2 p-th:. * een in reliëf. van art. mensen., een opluchting. van art. izn .*, herhaal tot het einde van p.;  Derde p.: * een in reliëf. van art. izn., een opluchting. van art. personen .*, herhaal tot het einde van p. Altijd herhaald op de 2e en 3e pagina.  Breien pinetok gebruikt 30-50 g van acryl kleurrijke melange garen met 'flamme "satijnen lint in aquamarijn breedte van 0,5 cm en 2 bloem.  Booties haak 3.

Stop: bind voet booties (. Zie figuur 6) en het uitvoeren van een p. van art. w / o en 1 p. van art. s / n.  Teen: de teen naar de centrale pinetok Brei 7 st af voor 4 p. en naaien. Hervatten breien alle st en uitvoeren van een p. van art. b / n, 1 p. van art. s / n, 2 p. reliëf rubberen band, het sluiten van elke blz. verb. van art. breien en afwerking.  De tweede gebreide sokjes ook.  De bovenste rand is aangesloten laarsjes schuif het satijnen lint.

Om een ​​cape over een boog en bloemen naaien.  Beschrijving van de soorten van de lussen kan worden gezien in het voorbeeld van het breien "pinetok blauw-groen."  Breien pinetok gebruikt 30-50 g van acryl garen melange van medium dik lichtgeel satijnen lint aan te passen.  Booties haak 2 en 2,5.  De voet: de voet booties te breien door de regeling (. Zie figuur 8), wanneer de lengte is 9 cm, afwerking breien.

Aan de rand van de voet sectie en pick-up een rubberen band om de verlichting van 2,5 cm stropdas, omsluit elke blz. verb. van art.  Toe: teen laarsjes naar het centrale deel en brei 6 st te markeren. b / n voorwaartse als achterwaartse richting, het aansluiten van de verb. van art. met de zijkanten (zie Fig. 8). In de 10-m p. verder breien in een cirkel alle n. reliëf rubberen band. Link 5 cm en afwerking breien.

Cord pinetok: van 1. Deel 5 van artikel link. s / n, en dicht bij elkaar, lopen een keten van tot. n. de gewenste lengte, eindigend met een koord vyvyazav van de 4e paragraaf uit de rand van de 5de eeuw. s / n, en sluiten ze aan elkaar. Klaar om het koord glijden door de gaten van het patroon. Klaar booties hydrateren en laten drogen.  Beschrijving van de soorten van de lussen kan worden gezien in het voorbeeld van het breien "pinetok blauw-groen." Gebaseerd op materialen viazanie.my1.ru

booties, breien pinetok, opengewerkte, haak