over breien

 

Breinaalden pinetok

Breinaalden voor kinderen jonger dan 1 jaar booties. Brei booties breien eenvoudig en gemakkelijk, zelfs voor beginners. Deze methode van breinaalden pinetok zeer licht en detail de stappen. Dus, lieve moeder en naaister beginners, deze versie van breien pinetok twee (2) de meest geschikte spaken. Knitting breinaalden pinetok pinetokOm Knitting pinetok. En dus, haak pinetok hebben we nodig: - Twee (2) welke kleur garen, in dit geval, roze en paars, - de gebruikelijke spaken.

1) Wij verzamelen de spaken van de 22 lussen van roze garen (ongeveer om 9 cm breed) en brei 62 toeren (ongeveer 14 cm) in ribbelst (als je wilt kun je breien in tricotsteek). 2) Sluit vervolgens de acht loops, das de draad van paars en brei 63 loops maken met een aantal, 64 aantal averecht loops, 65 lussen gezicht-serie, 66 serie av lus. 67 series van het gezicht van loops     68 series van het gezicht loops, 69 lussen av-serie, 70 serie van het gezicht scharnier.

4) Dus, afwisselend vier rijen van verschillende kleuren, zou je paarse strepen 8, 7 en roze strepen. 5) De laatste en naai de eerste rij. 7) gaat aan de linkerkant van booties en verzamelen op de gestreepte gedeelte van de draad van beide zijden van punt 2 naar punt 2. Het resultaat was een sok.     Naait een rechte lijn van punt 2 naar punt 3 (3-4 cm). En de rest ook (van punt 3 naar punt 3) te verzamelen over het draad en het uitstellen van gedraaid hiel.

8) Net dragen breien booties seconden. Hier en klaar booties! Deze slofjes kunnen binden de haak om kant en pompom te maken.     Brei met plezier op materialen hobby-rukodelie.ru

Gerelateerde berichten:
  1. cap
  2. yo

booties, booties breien, breien pinetok, breien, haken