over breien

 

Hoe kan ik booties haken das?

Bent u op te wachten op de baby en al aan het denken over de bruidsschat van het kind? Zeker willen associëren jezelf iets voor uw toekomstige baby? Of iemand van je vrienden te wachten op de toevoeging aan de familie en u denkt over een geschenk? Booties - een zeer mooi stukje kleding voor de pasgeborene.

Knitting pinetok niet veel tijd in beslag nemen, maar zal vele gezellige momenten, want de booties, vesten en sliders zijn mooie symbolen van de toekomstige baby.     Hoe kan ik booties haken das? Breien kindje pinetok pak wol, katoen en acryl. Op wol garen kunnen allergisch zijn, in welk geval Knitting warm pinetok beter om acryl te gebruiken voor kinderen.

Om brei deze pinetok gebruikte ik het gemengd garen: 50/50 katoen en acryl. Garen: Haak: 2.5     Soorten loops: lucht loop, een kolom met een yo, sc, het aansluiten van kolom, 2 kolom met een omslag, samen breien. Voor de kleintjes (0-3 maanden), de lengte van de voet 9, zie Job Description:! Brei in 2 draden.

Begin breien met zool. Om dit te doen moet je een keten van 13 vliegtuigen loop van de lus en 3 air lift te bellen. Dan op de vijfde vanaf het begin van de lus van de ketting post met yo. 1e rij: Scharnierend aan beide uiteinden van de keten (teen en hiel) binden aan 5 kolommen met yo.

Twee series: in elk van de vijf buitenste lus (teen en hiel) om verbinding te maken 2 bar met Yo.     3e rij: In elk van de 8 buitenste lus (teen en hiel) om verbinding te maken 2 bar met Yo. Belangrijk: De zolen zijn niet gebreid in een spiraal! Elke serie is compleet aansluiten lus, en de volgende serie te beginnen met 3 air-lift scharnieren.

De volgende serie van overgang van de voet naar de zijkant - neemt breien van horizontaal naar verticaal en versterkt de perimeter basis.     Brei 1 nld v en toevoegingen, waardoor de aanval werd niet in de lus basis, en het gooien van een kolom van de vorige rij (de haak is ingevoerd op de verkeerde kant van rechts naar links, het gooien van een kolom van de vorige rij, pakte de draad en wordt getrokken binnen en van buiten, provyazyvaetsya sc).

Volgende twee rijen van een kolom met een omslag zonder de toevoeging van de lussen. Hoe laarsjes haken das? KnittingBooties Vouw in de lengte doormidden en ligt het centrum van de teen. Links en rechts van het midden teen uit te stellen tot 15 loops en noteer draad. 1e rij: drie air lift loop, 4 voet met een jaar, 10 keer 2 kolom met een omslag breien samen, 5 kolommen met yo. Om de achterwand van de lus vast te leggen.     Uit te breiden breien.

2 serie 3 air-lift loop, 4 voet met een omslag, 5 keer 2 kolom met een omslag samen breien, 5 kolommen met yo. Uit te breiden breien. 3e rij: 3 air-lift loop, 4 voet met een jaar, vijf jaar met bars samen breien (een vertex), 5 kolommen met yo. Vouw de linker-en rechterkant van de teen en aan de verkeerde kant van de buitenste lus 5, de overige zijn niet gesloten, brei samen de verbindende bars.

Een thread uitbreiden aan de verkeerde kant, en begin met breien booties op de top van de middelste teen.     3 air lift lus en vervolgens rond de bars met yo. In de overgang van de teen aan de zijkant van het gebreide booties 2 kolom met een omslag samen (een hoekpunt). Hoe laarsjes haken das? KnittingIn de buurt van een aantal van het aansluiten van lussen. Uit te breiden en verder breien in de regeling. Bind de zool en teen booties aan de rand van het witte garen * 3 lucht lus, de lus verbindt 2 *.

Link naar bloem teen booties versieren. Vouw de ring van filamenten. 1e nld: brei in het midden van de ring 6 sc. Trek de ring, trekken de niet-werkende uiteinde van de draad. Brei dan in een spiraal. 2e rij: Brei in elke kolom met 2 sc. 3e rij: * 8 lucht lus, de verbindende loop 'grip op de voorkant van het bereik van de vier series: wit garen * 10 lucht lus, de lus verbindt * Leg de achterwand van de cirkel.

Naai bloem naar de middelste teen booties.     Witte das kant garen voor het binden van booties 100-110 vliegtuigen scharnieren. Invoegen in booties en knoop een strik. Voor de decoratie kunt u gebruik maken pinetok kant, satijnen linten, bloemen van satijnen linten, koorden, gehaakte bloemen, enz.

Aanbevelingen voor garen knit pinetok kan hier worden gevonden: Booties Haak "Violet" booties knitting "Sneakers" Booties spaken " ; My Flower "Opgelet! Indien u graag ons model en u pinetok van de beschrijving van gebonden aan zichzelf, en nu willen hun werk te tonen - je kunt een foto pinetok te sturen op verenea-master@mail.ru. We zullen foto's van uw werk onder de beschrijving van dit model.

Van u is het wenselijk het kort - wat is uw naam (voornaam of bijnaam), uit welke stad, welke materialen worden gebruikt, en als het werk vorderde (of zijn easy moeilijkheidsgraad), opmerkingen en suggesties. Wachten voor uw werk! Hou van je werk, Sverdlovsk regio. "We verwachten een jongen. Gebreide slofjes voor een beschrijving van "Sweet chrysant."

We gebruikten garen baby, 100% acryl. Gebreid in 2 lijnen als in de beschrijving, bleek groter, 12cm. Dit is mijn eerste baan haak. Het belangrijkste ding dat is gedetailleerd.

Het bleek prima. "Elena Belgorod. "Link booties op uw beschrijving, het garen gebruikt" Pehorka "serie - een voor kinderen katoen, 100% katoen. Hartelijk dank voor uw zeer gedetailleerde beschrijving, werken heel snel en simpel! Booties zal geven aan haar vriend wiens kleine meisje zal binnenkort geboren! "Nina Izhevsk. de beschrijving. Hook 3, 100% acryl garen Baby. Gebaseerd op materialen www.korolevstvo-masterov.ru

booties, bloem, haak pinetok, booties breien, haken