over breien

 

Knitting Haak pinetok

Het volgende nodig: een haak № 1,6, kralen voor sieraden in twee kleuren, rozet van lint voltooid, lint voor schroefdraad op de enkel booties breien Beschrijving Voor het gebruik schema, hieronder. WAARSCHUWING! Afhankelijk van de samenstelling van het garen aantal kolommen in de knit kan variëren.     De hoofdkleur van dial string van 10 luchtfoto lussen rond om een ​​grootte gelijk aan de lengte van de voet (in een steekproef van 8 cm, 5-6 rijen rondom de keten) aan te sluiten.

Marks voor een laatste reeks van het ovaal van het is nu noodzakelijk om te breien nog twee rijen: 1e nld breien polustolbikami geen yo no van stijgingen, en de 2e serie ook polustolbikami zonder omslag van de laatste rij van het ovaal, maar wendde zich tot de vorige polustolbikami ongeveer 90 graden (dat is gebreid in een andere muur van de ovale loop van de laatste serie). Brei dan zonder van stijgingen van 2-2,5 cm sc. Breien gehaakte opengewerkte pinetokHaal de voet muur pinetok.

De resulterende stapel mentaal te verdelen in de helft - voor en hiel. Voorvoet fit bars met een omslag in twee of drie rijen (afhankelijk van de draad), moet het parallel aan de voet. Dat wil zeggen, moeten we binden semi-ovale kolommen c yo op de muren van de voet, maar vanaf de rand naar het centrum.

Dus, we beginnen met het breien v op het midden van de voet muur langs de omtrek van het ovaal naast het midden van de muur van de voet en niet te vergeten afrondingen (voorgrond Booties) aan aftrekken, wat overeenkomt poluovalu doen. Draai het breien en brei in de tegenovergestelde richting de volgende rij, en vergeet niet aftrekken doen.

Wanneer de semi-ovale heeft de gewenste grootte bereikt, moet je naaien of binden met het aansluiten balken aan de verkeerde kant bars met een omslag laatste serie, een verbinding met de eerste stolobik met de nieuwste, de tweede met de voorlaatste, enz. Voor schoonheid, kan een van de serie front provyazyvat kant, afgewisseld met columns van Yo en lucht loops.

Hiel van de voet passen stolbikamis jaar in vier rijen. Op de muren van de hiel in elke kolom met petlyuprovyazat yo, alsook aan de voorkant van de voet, brei over twee kolommen met een omslag van elke extreme in een serie van kolom met een omslag voorvoet, het aansluiten van kolom om een ​​serie eind aan te sluiten. Volgende rij brei-date informatie, provyazyvaya bars met lussen in het oneven jaar van de vorige rij, en tussen hen provyazyvat lucht lus.

De volgende rij breien kolommen met een omslag in elke lus van de vorige rij. In de vierde rij, gelijkmaker aan de rand van het rapport: v, sla 2 st, 5 kolommen met een omslag in een lus, twee lussen zijn weggelaten.

Decoratie. De hoofdkleur van de lussen van een aantal opengewerkte hiel vyvyazat volant verstandhouding met de volgende: kolom met yo, missen twee lussen, een lus verder in vijf kolommen met twee jaar een lucht-lus afgewisseld, zijn twee lussen weggelaten. Contrast draad stropdas kraag v, provyazyvaya tussen alle kolommen met een omslag sc onder lus van de vorige tr (zie schema voor leidingen). Voor de franje rond de voet van een contrasterende draad breien elke aansluiting bar (breien rond de ovaal), brei 5 sc.     Naai de franje contrasterende kralen, semi-ovale kralen sieren de voorkant van de voet, naai rozetten gemaakt van doek of onafhankelijk geassocieerd bloem in het midden van semi-ovale van de voorvoet. Door middel van een serie van delicate hak schuift het lint, die laarsjes (de monsters zijn niet vertegenwoordigd zijn) zal binden aan materialen www.crocheting.ru

yo, delicaat, haak, yo, booties, de regeling